ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: ''Του χρόνου πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός''

Σίλντενφελντ: ''Του χρόνου πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός''
Σίλντενφελντ, Αλαφούζος INTIME SPORTS

Την εκτίμησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα εξέφρασε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, στο περιθώριο του δείπνου. Τι δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Τις τελευταίες δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε το βράδυ της Δευτέρας (1/6) ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός ανέφερε: '' Ήθελα να μείνω περισσότερο όμως στην ζωή έτσι ειναι τα πράγματα. Επιστρέφω στην Kροατία για οικογενειακούς λόγους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λέω αντίο. Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα έρθω να δω σαν οπαδός την ομάδα.

Είχαμε μια νεανική ομάδα αλλά και κάποιους παίκτες με εμπειρία. Ήμασταν ενωμένοι, γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και γίναμε καλύτεροι στην διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε τον τίτλο, αλλά ήμασταν άτυχοι και μας πήραν κάποιους βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρόνια η ομάδα θα το πάρει. Χρειάζεται μια μίξη νέων και έμπειρων παικτών, αλλά η ομάδα μεγαλώνει και είμαι βέβαιος οτι του χρόνου θα πάρει το πρωτάθλημα''.

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε από την πλευρά του: ''Στα πλέι οφ δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό πρέπει να το έχουμε σαν οδηγό για τη νέα σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να είμαστε έτοιμοι στα ματς που θα έρθουν. Ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς, αλλά συνέβη κάτι στα μέσα της σεζόν και πέσαμε. Αυτό ειναι ένα μάθημα ενόψει της νέας σεζόν''.

Για τον Εσιέν: ''Είναι ένας παρά πολύ καλός παίκτης με πλούσια καριέρα και αν είναι διψάσμενος για διακρίσεις θα μας βοηθήσει. Έχουμε βέβαια πολλούς καλούς παίκτες, αλλά κάθε καλός παίκτης είναι χρήσιμος για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ