ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σιμάο: "Δείξαμε ποιοι είμαστε"

Σιμάο: "Δείξαμε ποιοι είμαστε"
Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αποτελεί την αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για τον Σιμάο

Ο 20χρονος παίκτης με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το "Goal", απαντάει στις πρόσφατες δηλώσεις του Μουρίνιο ότι ο ΠΑΟ δεν αξίζε την πρωτιά στον όμιλο και την Βέρντερ καλύτερη ομάδα από τους "πράσινους".
" Δεν θέλω να μιλάω για άλλες ομάδες. Μόνο για την δική μας και μόνο για εμένα θα μιλήσω. Κι αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο. Βελτιωνόμαστε, συνεχώς ωριμάζουμε ως ομάδα και γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς δείξαμε ποιοι είμαστε στο γήπεδο και όχι στο γήπεδο. Το τι λέει ο Μουρίνιο δεν με απασχολεί. Εγώ κοιτάω την δική μου ομάδα", ήταν η απάντηση του Σιμάο προς τις απαξιωτικές δηλώσεις του τεχνικού της Ίντερ.

Οι στιγμές που ζει στον Παναθηναϊκό είναι μοναδικές όπως δηλώνει εκπληρώνοντας το όνειρο του: " Yπάρχουν στιγμές που προσπαθώ να συνηθίσω μέσα μου όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή μου. Είναι ένα απίστευτο "ταξίδι", που με πάει σε όλα όσα ονειρεύτηκα μικρός. Ήρθα εδω με στόχο να παλέψω. Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν παλέψεις.

Από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ονειρεύτηκα να παίζω σε μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Ήρθα και δούλεψα σκληρά για να κάνω καριέρα. Είμαι περήφανος που το έχω πετύχει σε μεγάλο βαθμό

".

Σε αναφορά για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, τόνισε: " Aν όντως με βλέπουν ευρωπαϊκες ομάδες αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Έτσι νιώθω ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τον Παναθηναϊκό. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα και στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Κι αν προκύψει κάτι από το εξωτερικό θα πρέπει να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον Παναθηναϊκό".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Σιμάο, ανέφερε: " Οι φίλοι μας είναι καταπληκτικοί. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα στην ζωή μου. Η δύναμη που μας δίνουν είναι το κάτι άλλο. Όχι μόνο στο ματς με την Ανόρθωση αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες ήταν εκεί και αυτό μας κάνει ευτυχισμένους".

Όσον αφορά την υπόθεση τίτλος ο Σιμάο πιστεύει στην ανατροπή της τωρινής βαθμολογικής κατάστασης: " Μπορούμε να πολεμήσουμε και να μπούμε πάλι στην "μάχη" για το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και μην ξεχνάτε ότι και στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ μας είχαν ξεγραμένους και βγήκαμε πρώτοι. Στο πρωτάθλημα πλέον κάθε ματς είναι "μάχη".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ