ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε για Κουρτουά: "Όσοι πετάνε αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται , αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς"

Σιμεόνε για Κουρτουά: "Όσοι πετάνε αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται , αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε καταδίκασε τις ρίψεις αντικειμένων στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, ωστόσο αναφέρθηκε και στον Τιμπό Κουρτουά υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί κι εκείνος, γιατί προκάλεσε τον κόσμο.

Ο Τιμπό Κουρτουά έγινε στόχος κάποιων οπαδών της Ατλέτικο, οι οποίοι του πετούσαν διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Κάποιοι εκ των οπαδών φώναζαν "Κουρτουά, πέθανε", ενώ μάλιστα εντοπίστηκε κάποιος από αυτούς να κρατάει μαχαίρι.

Από τη μεριά του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καταδίκασε το περιστατικό και δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν τιμωρίες, ενώ παράλληλα έκανε αναφορά και στον τερματοφύλακα των "μερένγκες", υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθεί, καθώς προκάλεσε τους οπαδούς.

"Η γνώμη μου είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στους υπεύθυνους για τα επεισόδια. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν. Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον σύλλογο.

Προσοχή όμως, αυτό δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις που δημιουργούμε εμείς οι παίκτες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αποτραπούν αυτές οι καταστάσεις και οι ταραχοποιοί κι αυτοί που προκαλούν πρέπει να τιμωρηθούν. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να ξεσηκώνει το πλήθος και να γελάει

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το πώς προκαλούμε τον κόσμο. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν δικαιολογεί αυτό που συνέβη μετά, αλλά οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου εμένα, έχουν πολλά να κάνουν με αυτό.

Όσοι πετάνε αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται , αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς", είπε ο Ισπανός και πρόσθεσε:

"Αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά ο Κουρτουά χτυπήθηκε επίσης με αναπτήρες όταν έπαιζε για την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου.

Ο σύλλογος δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό, αλλά δεν είμαστε θύματα. Αν προκαλέσουμε, μπορεί να υπάρξει αντίδραση. Ούτε αυτό μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Πρέπει να τιμωρούμε όποιον το προκαλεί - είτε αυτός είναι ο Σιμεόνε, ο Μέσι, ο Κουρτουά, ο Βινίσιους, ο Γκριεζμάν ή οποιοσδήποτε άλλος. Μπορείτε να δειτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να τους προκαλεί γελώντας".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ