CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Θα παίξει ο Αντριάν και θα σκοράρει"

Σιμεόνε: "Θα παίξει ο Αντριάν και θα σκοράρει"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρουσιάστηκε αινιγματικός όσον αφορά την συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στην αρχική ενδεκάδα, δηλώνοντας πως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά την διάρκεια την συνέντευξης Τύπου, ενόψει της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε πως θα χρησιμοποιήσει του ποδοσφαιριστές που είναι σε καλύτερη κατάσταση.

"Η ομάδα χρειάζεται ένα ποδοσφαιριστή που είναι κατ΄ελάχιστο στο 90% των δυνατοτήτων του και όχι σε έναν που να είναι στο 50% και να μην χρησιμεύει πουθενά, είτε αυτός λέγεται Μιράντα, είτε λέγεται Γοδίν, είτε λέγεται Ντιέγκο Κόστα. Ο Αντριάν είναι καλά, μας έχει βοηθήσει πολύ και αν δεν παίξει ο Ντιέγκο Κόστα, θα παίξει αυτός, και είμαι σίγουρος θα σκοράρει κιόλας"

Όσον αφορά την ρεβάνς με τους "μπλαουγράνα". ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" δήλωσε: ''Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα με το 1-1, αλλά ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ που παίζει. Θέλει πάντα να καθοδηγεί τον αγώνα. Είναι συνηθισμένοι στην πίεση. Αυτοί θα πιέσουν με την κατοχή εμείς με την αντεπίθεση. Δε θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση πάνω μας αλλά περισσότερο υπευθυνότητα. Πίεση έχει αυτός που πρέπει να βγάλει λεφτά και να πάρει φαγητό για τα παιδιά του στο σπίτι"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ