ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σήμερα το ραντεβού για Μπεργκ

Σήμερα το ραντεβού για Μπεργκ
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια της Κυριακής (23/11) το ραντεβού του Λεωνίδα Βόκολου με τους εκπροσώπους του Μπεργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού. Θετικός δείχνει ο διεθνής φορ αλλά οι τελικές συζητήσεις θα κρίνουν τις εξελίξεις.

Το τρίτο και ίσως το πιο καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ θα πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της Κυριακής (23/11) με τις δυο πλευρές να κάθονται γύρω από το ίδιο τραπέζι προκειμένου να συμφωνήσουν στην πρόωρη ανανέωση του διεθνούς στραίκερ με το τριφύλλι.

Είχαν προηγηθεί δυο ακόμα επαφές ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή το προηγούμενο διάστημα εκτός Ελλάδος.

Το σημερινό ραντεβού με τον Λεωνίδα Βόκολο θα γίνει όμως στην Αθήνα και μάλιστα οι εκπρόσωποι του παίκτη, ένας εκ των οποίων ο Μάρτιν Κλέτε βρίσκονται από το Σάββατο το απόγευμα στην χώρα μας και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο Μπεργκ και η σύζυγος του δείπνησαν μαζί με τον Κλέτε σε εστιατόριο στην Βουλιαγμένη.

Την Κυριακή στο ραντεβού των δυο πλευρών θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την πρόταση του Παναθηναϊκού, το ύψος της, την ρήτρα αλλά και όσα θέλουν από το τριφύλλι να προσφέρουν στον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεργκ θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό καθώς αναγνωρίζει ότι το τριφύλλι ήταν η ομάδα που τον πίστεψε και του έδωσε την δυνατότητα να παίξει πάλι στο υψηλό επίπεδο ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του έχουν βρει τον παράδεισο τους στην Ελλάδα και θα ήθελαν να παραμείνουν οικογενειακώς στην χώρα μας. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής εξάλλου δήλωσε την επιθυμία του για παραμονή και μετά το τέλος της αναμέτρησης του φιλικού με την ΑΕΚ το Σάββατο το απόγευμα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε θετικές εξελίξεις για τους πράσινους ακόμα και στην διάρκεια της ημέρας αν υπάρξει πλήρης συμφωνία σε όλους τους τομείς και τους όρους που θα μπουν στο νέο συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ