PREMIER LEAGUE

Σίρερ: "Δεν αξίζαμε να σωθούμε"

Σίρερ: "Δεν αξίζαμε να σωθούμε"
Σίρερ-Νιούκαστλ

Ο Άλαν Σίρερ παραδέχτηκε πως η Νιούκαστλ ήταν μεταξύ των τριών χειρότερων ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος και τόνισε πως η ευθύνη του υποβιβασμού είναι συλλογική (vds)!

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τις "καρακάξες" και από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες των αγγλικών γηπέδων δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που κάθησε στον πάγκο, και με δηλώσεις του έκανε λόγο για τεράστια προβλήματα και συλλογική ευθύνη
"Μίλησα στους παίκτες στα αποδυτήρια και τους είπα "μπορείτε να βρείτε όποια δικαιολογία θέλετε". Όμως δεν ήμουν αρκετά καλός, ο Μάικλ Άσλι δεν ήταν αρκετά καλός, το ίδιο ισχύει για τον Κρις Χάουτον, τον Κέβιν Κίγκαν, τον Τζο Κίνεαρ (προπονητές φέτος της Νιούκαστλ πριν από αυτό), τους ανθρώπους στα αποδυτήρια, όλους μας", τόνισε ο Σίρερ, για να προσθέσει:

"Σοκαρίστηκα από την κατάσταση του συλλόγου όταν ήρθα εδώ. Είχα επίγνωση των λαθών που είχαν γίνει. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στο σύλλογο, που μπορούν να τα δουν όλοι.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το σήμερα. Αυτά είναι προβλήματα της φετινής σεζόν, της προηγούμενης, ενώ φτάνουν μέχρι και τέσσερα χρόνια πριν.




Παίκτες πρέπει να φύγουν, παίκτες πρέπει να έρθουν και αυτοί οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση πρέπει να αποφασίσουν που θα οδηγηθεί αυτός ο σύλλογος.

Αυτοί οι τύποι πρέπει να πάρουν αποφάσεις, ποιός θα κάνει κουμάντο, πόσα θα ξοδέψουν. Υπάρχουν εκατομμύρια ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.



Στο τέλος οι τρεις χειρότερες ομάδες άξιζαν να υποβιβαστούν και, δυστυχώς για μένα, η Νιούκαστλ είναι μία από αυτές. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Δεχτήκαμε πάρα πολλά τέρματα, δεν δημιουργήσαμε αρκετά, δεν σκοράραμε πολύ".


Ψήφος εμπιστοσύνης σε Σίρερ από Ο'Νιλ
Λόγια παρηγοριάς προς τον Άλαν Σίρερ πρόσφερε πάντως ο ομόλογός του της Άστον Βίλα, Μάρτιν Ο'Νιλ, υπογραμμίζοντας πως η Νιούκαστλ οφείλει να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.

"Έχω συμπάθεια για τον Άλαν. Η Πρέμιερ Λιγκ θα είναι φτωχότερη χωρίς τη Νιούκαστλ μέσα σε αυτήν. Ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, όμως νομίζω ότι ήταν μία σωστή κίνηση ανεξάρτητα από το αν είχε εμπειρία ή όχι.

Νομίζω ότι είχε μικρό χρονικό διάστημα για να αλλάξει όχι μόνο την ομάδα αλλά και το σύλλογο ολόκληρο και η υποστήριξη που είχαν απέναντί μας ήταν εκπληκτική. Είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουν",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "χωριατών".

















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ