ΙΝΤΕΡ

Σήριαλ η επιστροφή του Αντριάνο

Σήριαλ η επιστροφή του Αντριάνο
Αντριάνο-Μουρίνιο

Βραζιλιάνικη... σαπουνόπερα θύμισε η επιστροφή του Αντριάνο στο Μιλάνο, με τον παίκτη να φτάνει καθυστερημένα και τον μάνατζέρ του να κατηγορεί τους "νερατζούρι"

Και αυτό γιατί ο 26χρονος Βραζιλιάνος φορ έφτασε καθυστερημένα στην Ιταλία σε σχέση με όλους τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να χάσει την απογευματινή προπόνηση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τορινέζικης "Tuttosport" ο Μουρίνιο δεν ήθελε τον Αντριάνο στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι "νερατζούρι", γεγονός που ανάγκασε τον παίκτη να πάει να κοιμηθεί σπίτι του.
Όσον αφορά στην σημερινή πρωινή προπόνηση (3/1), οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ διάρκειας περίπου 5 λεπτών στην Πινετίνα, με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί αμέσως μετά για τα αποδυτήρια και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον γυμναστή των "νερατζούρι".

Μουρίνιο: "Μιλούσαμε για τον... Ζούλιο Σέζαρ"
Όσο για το τι ειπώθηκε μεταξύ του "special one" και του "αυτοκράτορα", την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός στους εκπροσώπους του Τύπου, αναμειγνύοντας σοβαρότητα και χιούμορ.

"Μιλούσαμε για τον Ζούλιο Σέζαρ, ήμουν στο Ρίο για δύο ημέρες και τον πήρα τηλέφωνο για να πάμε σε ένα εστιατόριο μαζί με τις οικογένειές μας.

Όμως είχε πάντα κλειστό το τηλέφωνο, με άφησε μόνο στο Ρίο. Εάν έρθει στη Λισσαβώνα θα κάνω και εγώ το ίδιο... Ο Αντριάνο; Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του, σήμερα δούλεψε με τον Μπισιότι (γυμναστής), γιατί δεν είναι εύκολο να δουλέψεις με την ομάδα μετά από τόσο καιρό.

Την Κυριακή θα κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα, και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να είναι έτοιμος να δουλεψει. Πότε θα είναι έτοιμος; Στα επόμενα παιχνίδια σίγουρα. Η Φλαμένγκο; Τι να πάει να κάνει στη Φλαμένγκο; Στη Βραζιλία πηγαίνει για να κάνει διακοπές",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

"Εύκολη η δουλειά μου με... Μάντσεστερ"
Ο τεχνικός της Ίντερ αναφέρθηκε επίσης και στις διπλές αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την υποτιθέμενη ευχή του που εκπληρώθηκε μετά την διασταύρωση με τους "κόκκινους διαβόλους".

"Δεν είπα ότι ήμουν χαρούμενος που θα τους αντιμετώπιζα γιατί θα ήταν εύκολα τα πράγματα ή γιατί ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Δεν είμαι εντελώς ηλίθιος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, όμως αυτό που μου αρέσει σε αυτό το ματς είναι ότι γίνεται εύκολη η δουλειά μου. Δεν χρειάζεται εισαγωγές, δεν χρειάζεται να δώσω κίνητρα στους παίκτες μου ή να καλέσω τους φιλάθλους να έρθουν και να μας υποστηρίξουν.

Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην τακτική και στην ψυχολογία, καθώς δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν και όλα μπορούν να συμβούν, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Για αυτό λέω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα, με περισσότερη ένταση και ποιότητα. Προς το παρόν έχουμε κατακτήσει το ιταλικό Σούπερ Καπ, όμως αυτό είναι ένα μόνο ματς και όχι κάτι σημαντικό".









"Σπόντες" από το μάνατζερ του Αντριάνο
Εν τω μεταξύ, νέο ενδιαφέρον στο σήριαλ με την αργοπορημένη επιστροφή του παίκτη έδωσε ο μάνατζέρ του, Φλάβιο Πίντο, ο οποίος με δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Globo Esporte" χρέωσε στην Ίντερ το γεγονός πως ο Αντριάνο δεν ήταν εγκαίρως στην προπόνηση της ομάδας του.

"Δεν υπήρχε σωστή συνεννόηση μεταξύ του Αντριάνο και της Ίντερ. Ο σύλλογος δεν του είχε κάνει κράτηση για εισιτήριο, όπως κάνει συνήθως, για το ταξίδι της επιστροφής του από τη Βραζιλία στο τέλος των διακοπών του.

Έτσι βρέθηκε χωρίς θέση στο σωστό αεροπλάνο. Έπρεπε να τα οργανώσει όλα ο ίδιος πληρώνοντας από την τσέπη του το εισιτήριο",

είπε χαρακτηριστικά.













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ