ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίριαλ με πολλά επεισόδια

Σίριαλ με πολλά επεισόδια
Μουνιόθ

Στο "τριφύλλι" άρχισε η προπονητολογία πριν τον τελικό ενώ ο Ασάνοβιτς έρχεται στην Αθήνα

Αρχίζει (μάλλον...συνεχίζεται)το σίριαλ Μουνιόθ
Είναι δεδομένο πως το κλίμα για τον Ισπανό προπονητή δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας, εκ των έσω γίνεται αντιληπτό πως δεν έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Το σίγουρο είναι ότι το σίριαλ με το μέλλον του Βίκτορ Μουνιόθ δεν θα έχει λίγα επεισόδια. Το δίλημμα για τους διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ, είναι αν θα δώσουν την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να δουλέψει την ομάδα στην προετοιμασία ώστε τότε να φανεί το έργο του ή να προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικού, δεδομένων των άσχημων εμφανίσεων σε συνδυασμό με τη μη κατάληψη της δεύτερης θέσης, καταλογίζοντας του με αυτό τον τρόπο μια αποτυχημένη σεζόν.

Από την πλευρά του όμως κι ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με το υπάρχον κλίμα είναι αμφίβολο κατά πόσο θα ήθελε να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του περί ευτυχίας. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά, δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι έχει ήδη αρχίσει η προπονητολογία πριν καλά καλά διεξαχθή ο τελικός του κυπέλλου Ελλαδας.

"Μπάγεβιτς" επεισόδιο νο. 1000 (guest star ο Βαζέχα)

Σύμφωνα με τη μόδα της προπονητολογίας, ο Σέρβος τεχνικός είναι πρωταγωνιστής κάθε φορά που στην Παιανία μυρίζει αλλαγή προπονητή. Με ή χωρίς βάση, τα σενάρια για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πάντα γεμάτα "ίντριγκα" και προκαλούν λίγο πριν από το γάμο που ποτέ δεν έχει γίνει.

Τη Δευτέρα ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα πέρασε την πύλη της Παιανίας δημιουργώντας εύλογες απορρίες περί της επισκέψεως του. Ο Ελληνοπολωνός βετεράνος παίκτης του "τριφυλλιού" ετοιμάζεται να δώσει δίπλωμα προπονητικής και είναι απαραίτητο να παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις μεγάλων ομάδων.

Ωστόσο το γεγονός ότι όσες φορές ο Μπάγεβιτς έχει βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό, έχει ζητήσει για βοηθό του τον Βαζέχα προκαλεί κάθε επίδοξο σεναριογράφο. Ο Βαζέχα ήταν, είναι και θα είναι σημαία του Παναθηναϊκού και αγπαητός από κάθε φίλο της ομάδας. Δεδομένου ότι ο Μπάγεβιτς δεν είναι δα και ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας, ο Βαζέχα θα μπορούσε να μετριάσει λίγο το εις βάρος του κλίμα. (to be continued)

Πεσέιρο



Για τον Πορτογάλο τεχνικό το θέμα επανέρχεται ελέω Βέλιτς. Ο Πεσέιρο είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό πριν την έλευση του Μουνιόθ αλλά τότε δεσμευόταν με συμβόλαιο από την Αλί Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Τώρα είναι ελεύθερος, το βιογραφικό του είναι πολύ καλό (Ρεάλ, Σπόρτινγκ) και οι φήμες λένε ότι ο Βόσνιος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι σε επικοινωνία μαζί του.

Στην Αθήνα ο "Ασα"

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον Άντονι Σέριτς, ως βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στην εθνική Κροατίας. Ακόμη θα συζητήσει και με τον παραγκωνισμένο Άντριτς, μιας και η Χάιντουκ στην οποία ο Ασάνοβιτς εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου, γλυκοκοιτάει την περίπτωση του.

Μια τέτοια επίσκεψη όμως δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Ο "Ασα" λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κι εκείνος δηλώνει οπαδός της ομάδας. Μιλώντας στη "Sportday" τόνισε για μια ακόμα φορά τις φανταστικές αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί κάποια στιγμή στο "τριφύλλι".

"Θα μείνω ως το Σάββατο για να μιλήσω με τον Γκαλίνοβιτς και τον Σέριτς, να συζητήσω για την κατάσταση τους και να πάρω και τη γνώμη του κύριου Μουνιόθ." Πάντως εκτός από τη δουλειά ο ίδιος θα προσπαθήσει να δει και κάποιους φίλους του που δεν ξεχνά ποτέ. "Δεν ξεχνάω τον κ.Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Βαζέχα, τον Λυμπερόπουλοκ, τον Γκούμα, ελπίζω να δω κάποιους."



Σε ερώτηση σχετική με τις αναμνήσεις που έχει από τον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης ήταν χείμαρρος. "Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια εδώ. Ο σύλλογος είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι φανταστικοί, δεν πρόκειται να ξεχάσω την αγάπη τους, τους σκέφτομαι συχνά. Είναι τρελοί. Ειλικρινά σας λέω ότι κι εγώ στην Ελλάδα είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού."



"Ναι, θα δούλευα στον Παναθηναϊκό"

Ενώ όσον αφορά το επίμαχο θέμα περί εργασίας του στο "τριφύλλι" εκείνος χωρίς δισταγμό είπε: "Μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό είναι πάνατα ενδιαφέρουσα. Θα μπορούσα να προσφέρω είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Γιατί όχι στον Παναθηναϊκό λοιπόν;"

Για τον Γκαλίνοβιτς: "Είναι ποιοτικός γκολκίπερ. Έχει σωματικά προσόντα και ικανότητες. Εκτός από ταλέντο είναι φανταστικός χαρακτήρας και φιλόδοξος και αυτό σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έχει χάσει τη θέση του στον Παναθηναϊκό αλλά η γνώμη του για την αξία του δεν αλλάζει."



Για τον Σέριτς: "Είναι επαγγελματίας 100%, έχει παίξει στην Ιταλία και είναι διεθνής. Αυτό δείχνει τι αξίζει. Θεωρώ ότι μπορέι να βοηθήσει ουσιαστικά. Θέλω να δω την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό, αν και τώρα μαθαίνω ότι παίζει."



Για τον Άντριτς: "Είχε έναν τραυματισμό όταν ήρθε κι έμεινε πίσω. Ήταν αρχηγός στη Χάιντουκ είναι μικρός σε ηλικία κι έχει ταλέντο."



Για τον Μπίσκαν: "Είναι μεγάλη ιστορία, έχει στιγμές στην εθνική αλλά αυτή τη στιγμή δε βλέπω να επιστρέφει. Βέβαια ποιος ξέρει, όλα γίνονται."

"Και οι τέσσερις πάντως είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά το θέμα είναι να πιστεύει μια ομάδα σε αυτούς. Αν πιστεύει σε αυτούς ο Πανθηναϊκός πρεέπει να τους δώσει την ευκαιρία να το δείξουν. Όχι να παίζει κάποιος σε ένα ματς και σε τρία να μην παίζει."






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ