ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήριαλ με "Τσελίτο"

Σήριαλ με "Τσελίτο"
ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ

Ο αντιπρόεδρος της Κρουζ Αζούλ μιλά για μηδαμινές πιθανότητες, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμο νέο σχέδιο δράσης για Ντελγκάδο

" Σήμερα (Πέμπτη) θα λάβουμε επίσημη θέση γιατί έχουμε δεχτεί πρόταση από την ελληνική ομάδα και πρέπει να απαντήσουμε. Πάντως, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι μηδαμινές" είπε ο Ντε Λα Τόρε σε συνέντευξη του.

Στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι ο Ντελγκάδο έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές αλλά περιμένει την απάντηση της ομάδας του Μαρκαριάν, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι η ομάδα δεν εξαρτάται από τον Ντελγκάδο. Μια εκτίμηση που έρχεται σε αντίθεση με αυτήν του Ντε Λα Τόρε.

" Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά θέμα σχεδιασμού, αφού η ομάδα έχει κάνει τον σχεδιασμό της εδώ και καιρό, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Ντελγκάδο" κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Κρουζ Αζούλ μειώνοντας τις ελπίδες των "ερυθρολεύκων" για την απόκτηση του "Τσελίτο".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των ερυθρόλευκων πάντως, υπάρχει έτοιμο σχέδιο για νέα μεγαλύτερη προσφορά στην Κρουζ Αζούλ σε περίπτωση που η αρχική προσφορά απορριφθεί από τους Μεξικανούς.

Οι αντιστάσεις της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Ντελγκάδο είναι πιθανό να καμφθούν αν η βελτιωμένη προσφορά του Ολυμπιακού ξεπεράσει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, υποστηρίζει άνθρωπος που παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα και μένει να δούμε πόσα ακόμα επεισόδια θα προστεθούν στο σήριαλ "Τσελίτο"...

Φιλική ήττα... "καρμπόν" από Οσασούνα



Μετά τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (2-1) και από την Οσασούνα στο δεύτερο φιλικό του αγώνα στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προηγούνται με τον Νούνιες, αλλά να δέχονται δύο τέρματα στη συνέχεια του ματς από τους Πορτίγιο και Σόλα.

Σε σύγκριση με το ματς της Δευτέρας, οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, έχοντας σε αρκετά καλή μέρα τους Νούνιες, Λεντέσμα και Ραούλ Μπράβο που στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ήταν πολύ θετικοί, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα, τα οποία στοίχισαν και πάλι.

Με τον Πορτίγιο να εκμεταλλεύεται ασυνενοησία στην άμυνα του Ολυμπιακού ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό πλασέ σε 1-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ενώ ο Σόλα εξέθεσε τον Σέζαρ στο 79ο λεπτό νικώντας με κεφαλιά τον Έλληνα γκολκίπερ.

To σύστημα και τα νέα προσωπα

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με το αγαπημένο σύστημα του Τάκη Λεμονή, το 4-4-2. Κάτω από την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας ο Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστέρα αντίστοιχα), με τους Σέζαρ και Άντζα στο κέντρο της άμυνας.

Αμυντικά χαφ οι Λεντέσμα και Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς και Πατσατσόγλου στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής (ο Πατσατσόγλου ξανά σε θέση ανάγκης προκειμένου να καλύψει την απουσία του τραυματία Γκαλέτι), με επιθετικό δίδυμο τους Νούνιες και Κοβάσεβιτς.

Τρία λοιπόν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σύγκριση με το φιλικό της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη και Κοβάσεβιτς να παίρνουν τη θέση των Μπούτινα, Στολτίδη και Κωνσταντίνου.

Λεμονής: "Να έχει υπομονή ο κόσμος"

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΤ1 ο τεχνικός του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς, ζήτησε πίστωση χρόνου από τους φίλους της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα βελτιώνεται παιχνιδι με το παιχνίδι:

"Ειμαστε σε περίοδο προετοιμασίας είναι η 4η βδομάδα θέλουμε να κερδιζουμε όλα τα φιλικά παιχνίδια, αυτός ειναι ο Ολυμπιακός. Χτιζουμε μια καινούρια ομάδα και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει και να έχει υπομονη.

Για 60 λεπτά παίξαμε καλά. Ακόμη λείπουν οι προσθήκες σημαντικών παικτών στο ρόστερ. Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα που θα κερδίζει μόνο στα φιλικά. Είδαμε οτι έγινε πέρσι",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του και συνέχισε: "Ήταν το δεύτερο συνεχομενο παιχνίδι για αρκετούς παίκτες. Αυτό δεν μπορεί να διαφοροποιήσει ούτε τις προπνήσεις μας, ούτε τα σχέδια μας για το χτίσιμο της καλύτερης δυνατής ομάδας.

Στα πρώτα 60 λεπτά είχαμε βελτίωση, όπως να βγαίνουν οι στόπερ πιο γρήγορα στους αντιπάλους επιθετικούς ή η σταθερότητα στις γραμμές μεταξύ των μπακ και των χαφ. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και πρέπει να υπάρχει υπομονή.



Κοβάσεβιτς και Νούνιες έχουν παίξει μαζι μόνο σε 1-2 διπλα. Έγιναν αρκετές φάσεις που έχουμε συζητήσει κι αυτό είναι ικανοποιητικό. Αυτό κοιτάμε σαν πρόοδο. Γίνεται πιο γρήγορη η ομάδα και μπορούμε να παίξουμε πιο πιεστικά"


Για τον Λεντέσμα είπε: " Μετά το 60' έπεσε πολύ, αλλά πλέον είμαστε σε ένα στάδιο που πρέπει να πάρουν παιχνίδια αυτοί οι παίκτες, γιατί πρέπει να μάθουν καλύτερη την ομάδα".

Τέλος, για τις μεταγραφές ανέφερε: " Είναι θέμα χρόνου το ποιοι παίκτες θα έρθουν. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά είναι πολύ σημαντικό και το περιμένουμε".




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ