ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Χωρίς άγχος στη Ρώμη"

Σισέ: "Χωρίς άγχος στη Ρώμη"
Σισέ, Σαλπιγγίδης, Σαριέγκι

Σισέ: "Θέλω το πρωτάθλημα πιο πολύ από την Ευρώπη". Τι δήλωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές

Τζιμπρίλ Σισέ: " Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την αντίδραση της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τον επαναληπτικό στο Ολίμπικο, εκεί όπου θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Δεν θα έχουμε άγχος στην Ιταλία.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τους αντιπάλους και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ξέραμε τι έπρεπε τι να κάνουμε ώστε να τους «σκοτώσουμε» στην αντεπίθεση. Ήταν πολύ ωραία γκολ γιατί ήταν ομαδικά γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση και με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή γιατί όλος ο κόσμος θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα και περιμένει μία τουλάχιστον ίδια εμφάνιση.

Θέλω το πρωτάθλημα περισσότερο από μία διάκριση στην Ευρώπη".

Για την εθνική Γαλλίας: " Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου. Παλεύω πάντα για την ομάδα μου και το ίδιο κάνω και για τη χώρα μου. Αν με καλέσει στην εθνική θα δώσω τα πάντα για να δείξω ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα".

Νίκος Νιόπλιας: " Νέος είμαι προσπαθώ και μαθαίνω. Μακάρι να κάνουμε όλοι όσα λιγότερα λάθη μπορούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαι διπλά ευχαριστημένος γιατί δεν κάνεις κάθε μέρα τέτοιες ανατροπές στην Ευρώπη. Είναι σημαντική ημέρα όχι τόσο για μένα όσο για τον σύλλογο. Ο σύλλογος καρπώνεται αυτές τις επιτυχίες. Είναι η πρώτη φορά που ήμουν προπονητής μπροστά σε τόσο κόσμο και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη. Τώρα είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία δύσκολη περίοδος αλλά κι εγώ μαθαίνω".

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Ήταν μια μεγάλη ανατροπή αν αναλογιστούμε ότι έγινε σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που ήταν σε φόρμα το τελευταίο διάστημα. Το κλειδί αυτής της σπουδαίας νίκης ήταν ότι πιστέψαμε και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Δείξαμε ότι μπορούμε την πρόκριση και θα πάμε στο Ολίμπικο να την πάρουμε. Το δείξαμε όλα τα παιδιά, και αυτοί που ήταν βασικοί, αλλά και οι παίχτες που περάσαμε σαν αλλαγή''.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: " Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι ότι το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που είχε να χάσει καιρό. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι δώσαμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και τους ευχαριστούμε. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από αυτό θα μας πει ο προπονητής μας τι θα κάνουμε για να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ.

Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό και να μεταφέρουν κάποια αρνητικά στην ομάδα δεν θα τους αφήσουμε. Άλλωστε ζούμε στην χώρα της κωλοτούμπας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτοί ας συνεχίσουν τις κωλοτούμπες".

Σωτήρης Νίνης: " Ήταν μία απάντηση προς αυτούς που μας αμφισβήτησαν αυτή η εμφάνιση. Αδικήσαμε τον εαυτό μας με την κυριακάτικη εμφάνισή μας και χρωστάγαμε σε εμάς τους ίδιους ένα τέτοιο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Όταν το κάνουμε αυτό τότε όλα θα πάνε καλά. Χαίρομαι που δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας γιατί τον πικράναμε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Το ότι μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα αποτελεί μήνυμα προς όλους μετά από αυτά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και θέλαμε να τους πούμε ότι είμαστε μία οικογένεια. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Κώστας Κατσουράνης: " Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ για την πρόκριση με βάση το σκορ του αγώνα. Το βασικότερο είναι ότι με την εμφάνισή μας δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας την εμφάνιση με την Καβάλα. Τώρα έχουμε αρκετές ελπίδες. Στη ρεβάνς θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αφού η Ρόμα θα πιέσει αφού χρειάζεται γκολ. Εμείς θα δώσουμε χώρο και θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, που είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Σισέ. Ελπίζω να πετύχουμε ένα γκολ και να προκριθούμε".

Σεμπάστιαν Λέτο: " Μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν τα παρστήσαμε ποτέ και δικαιωθήκαμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτό. Τώρα, ξεχνάμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο και κοιτάμε το ματς της Τούμπας. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο"




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ