ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Δεν μου αρκεί η συμμετοχή"

Σισέ: "Δεν μου αρκεί η συμμετοχή"
Σισέ

O Ραιμόν Ντομενέκ ανακοίνωσε τους 24 παίκτες που θα πάρει στο προσεχές Μουντιάλ και ο Τζιμπρίλ Σισέ άκουσε με ευχαρίστηση το όνομα του να είναι μέσα στις επιλογές του

" Δεν κρύβω ότι όταν είδα για πρώτη φορά τη λίστα με τους 30 παίκτες του Ντομενέκ φοβήθηκα ότι μπορεί και να μην είμαι στην 23άδα και αυτό πραγματικά με ενόχλησε", παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "L’ Equipe" ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο επιθετικός των "πρασίνων" δεν αρκείται μόνο στην κλήση του αλλά επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στην πορεία της Γαλλίας στο Μουντιάλ: " Η ικανοποίησή μου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Από τον Αύγουστο του 2008 όταν και έφυγα από τη Μαρσέιγ η Εθνική Γαλλίας μου έλειψε πολύ. Εκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψω και χάρη στην πολύ καλή σεζόν που έκανα με τον Παναθηναϊκό τα κατάφερα.

Σήμερα είμαι ευτυχισμένος που θα συμμετάσχω στο δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας μου μετά από εκείνο του 2002 και ελπίζω ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη πορεία σε σχέση με την Ασία. Βεβαιότατα και δεν μου αρκεί απλώς το ότι θα είμαι στη Νότια Αφρική.

Ο στόχος δεν ήταν απλώς να πάω. Το θέμα είναι να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Δεν είμαι στους 23 για να κάνω φιγούρα και να λέω απλά ότι βρίσκομαι μέσα στην αποστολή

".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ