ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Είμαστε πιο ήρεμοι με Νιόπλια"

Σισέ: "Είμαστε πιο ήρεμοι με Νιόπλια"
σισε σαλπιγγιδης

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε πως η ομάδα είναι πιο ήρεμη με τον Νιόπλια, ενώ ευχαρίστησε τον Τεν Κάτε

" Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα να σκοράρω στο Europa League. Είχε έρθει η ώρα να σκοράρω. Ήμουν απογοητευμένος που είχα αργήσει να τα καταφέρω", δήλωσε στην αρχή ο Σισέ, ενώ συμπλήρωσε: " Η πρόκρισή μας είναι δίκαιη. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στην Κωνσταντινούπολη και να περάσουμε ως πρώτοι. Το σημαντικό είναι οτι προκριθήκαμε και θα είμαστε στην κλήρωση της Παρασκευής".

Αμέσως μετά σχολίασε την αλλαγή προπονητή στο "τριφύλλι": " Οι συμπαίκτες μου είναι πιο χαλαροί με τον καινούριο προπονητή. Μας έχει βοηθήσει η αλλαγή προπονητή. Η ομάδα είναι πιο ήρεμη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χενκ Τεν Κάτε για τη συνεργασία μας. Πλέον με τον καινούριο προπονητή θέλουμε να δώσουμε το 100% μας".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήρωση της Παρασκευής: " Δεν με ενδιαφέρει αν θα αντιμετωπίσω τη Μαρσέιγ ή τη Λίβερπουλ. Απλά αν πέσουμε με κάποια από τις δύο θα συναντήσω κάποιους καλούς φίλους".

Πατέρας: "Η ομάδα θα βελτιώνεται"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, στάθηκε στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο: " Κατ' αρχήν ο αγωνιστικός χώρος ήταν απαράδεκτος. Δυσκόλεψε τόσο εμάς όσο και τους αντιπάλους μας. Ελπίζουμε να αρχίσει η επισκευή στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος", ενώ για την αναμέτρηση με την Ντιναμό τόνισε:

" Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι κι ελπίζουμε ότι θα βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα μας. Πάντα η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία βοηθάει στα πρώτα ματς. Θα δείξει. Είναι μια επιλογή και όλες οι επιλογές έχουν τα ρίσκα τους. Αυτή τη στιγμή αποδείχτηκε από το πάθος που είδαμε από τους ποδοσφαιριστές μας ότι ήταν ίσως μια σωστή επιλογή".

Για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είπε: " Θα το δούμε αυτό. Ο νέος τεχνικός θέλει το χρόνο του να εκτιμήσει το υλικό και στη συνέχεια θα συζητήσουμε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Στον Παναθηναϊκό οι μέτοχοι κάνουν ό,τι χρειάζεται και όποτε χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα".

Νίνης: "Μας βοηθάει το 3-0"

Ο Σωτήρης Νίνης, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, δήλωσε: " Περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτό θέλαμε από το παιχνίδι. Είχαμε ορισμένα καλά διαστήματα στην απόδοσή μας, είχαμε και τύχη και έτσι φτάσαμε στο 3-0.

Είναι ένα μείον για εμάς ότι σε ορισμένα χρονικά σημεία έχουμε κάμψη. Θα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Σίγουρα δεν μας βοηθάει και ο αγωνιστικός χώρος, αφού είναι πάρα πολύ κακός. Είχαμε πολύ καιρό να νικήσουμε με 3-0 και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια

".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήρωση της Παρασκευής, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στη φάση των "32": " Όποια ομάδα και να βρεθεί απέναντι μας, δεν μας ενδιαφέρει. Είναι καλό που περάσαμε".

Ρουκάβινα: "Να περάσουμε και τον επόμενο γύρο"

Για την συνέχεια στο θεσμό, τις ευτιχισμένες γιορτές που θα κάνει στο σπίτι του αλλά και το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, μίλησε ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Αντε Ρουκάβινα.

" Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο το ευρύ σκορ".

(για αντίπαλο για την επόμενη φάση): " Θα δούμε. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να περάσουμε και τον επόμενο γύρο και να πάμε πιο μακριά, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

(για την απόδοσή σου): " Από τα πλέι-οφ δεν είχα παίξει τόσα πολλά παιχνίδια. Αυτό μου χρειάζεται, όπως και σε κάθε παίκτη, ο ρυθμός. Να παίζω διαδοχικά, να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου και θα πάω ευτυχισμένος σπίτι".

(για το ματς του Σαββάτου): " Είμαστε έτοιμοι για τα Γιάννενα, αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Για τους αντιπάλους που έχουν λιγότερους βαθμούς από εμάς, αυτό είναι εύκολο. Είμαστε επαγγελματίες και επιβάλλεται να κάνουμε τη δουλειά μας, για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές".





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ