ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Να φέρω πίσω τον τίτλο"

Σισέ: "Να φέρω πίσω τον τίτλο"
Βραβείο Βύντρα

Σισέ: "Να φέρω πίσω τον τίτλο". Ρουκάβινα: "Είμαστε ικανοί να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος"

Λουκάς Βύντρα (Man of the Match): " Σημασία έχει να νικάει η ομάδα. Ετυχε να βάλω εγώ το γκολ. Αν και δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, τέλος καλό όλα καλά. Προσπαθούμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και αν έρθει το γρήγορο γκολ τότε καλώς. Διαφορετικά προσπαθούμε να σκοράρουμε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οπως μπορεί να δει κανείς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να νικήσουμε σ' όλα τα παιχνίδια

".

Τζιμπρίλ Σισέ: " Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λάρισα έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο παλέψαμε. Είναι δύσκολη δουλειά το γκολ. Είναι ωραίο όταν σκοράρεις, αλλά όταν δεν έρχεται είναι δύσκολο για μένα γιατί ο κόσμος περιμένει πολλά. Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλή δουλειά.

Ξέρουν οι συμπαίκτες μου ότι αντιδρώ σαν μωρό μερικές φορές. Αν συνεχίσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα πάμε καλά. Ελπίζω να πάω στο Μουντιάλ, αλλά είναι δύσκολο για μένα. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και να φέρω πίσω τον τίτλο

".

Ματίας Μπιάρσμιρ: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά τυχεροί. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και μετά το πρώτο πεντάλεπτο πετύχαμε 3 γκολ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να παίξω στην Εθνική Σουηδίας δίπλα στους Μέλμπεργκ και Μαϊστόροβιτς. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Είμαστε Παναθηναϊκός και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό".

Αντε Ρουκάβινα:" Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε συνέχεια, όπως αποδείξαμε για άλλη μια φορά σήμερα. Έχουμε κερδίσει όλους τους αντιπάλους μας μέχρι στιγμής και είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε ικανοί να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε φέτος το τρόπαιο του πρωταθλητή και ανυπομονώ να το γιορτάσουμε, σε φιέστα, με τους φιλάθλους μας".

Νίκος Νταμπίζας:" Με τρία τέσσερα δευτερόλεπτα που δε δείξαμε συγκέντρωση στις στημένες φάσεις ακυρώσαμε την απόδοσή μας. Δεν είναι δυνατό να κάνουμε τέτοια λάθη από τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα και να ακυρώνουμε την απόδοσή μας".

* Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου παρακολούθησε από τις θέσεις των VIP και ο προπονητής της Στουρμ Γκρατς, Φράνκο Φόντα, που είναι επόμενος αντίπαλος των "πράσινων" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ