ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Σωστή και σοφή η απόφαση για ΠΑΟ"

Σισέ: "Σωστή και σοφή η απόφαση για ΠΑΟ"
Σισέ, Εθνική Γαλλίας

"Σωστή και σοφή η απόφαση για ΠΑΟ" είπε ο Σισέ που άφησε "μοϊκάνα" και πήρε την φανέλα με το Νο 9 (photos)

" Θα παίξω το παιχνίδι μου. Θα αποδείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Το καλοκαίρι έλεγαν πως η επιλογή μου δεν ήταν σωστή, όμως αποδείχτηκε σοφή και με δικαίωσε" υποστήριξε αρχικά ο Γάλλος άσος των "πράσινων".

Για το ενδεχόμενο να έχει παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, αρκέστηκε να πει: " Σήμερα είμαι εδώ κι αυτό μόνο μετράει. Όλοι μας έχουμε πιθανότητες να συμπεριληφθούμε στην αποστολή για το Μουντιάλ και θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό πιο... ελκυστικοί. Αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας".

Τέλος ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, αναφέρθηκε στο παρελθόν του και τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, λέγοντας: " Γνωρίζετε ότι έσπασα και τα δυο μου πόδια, αλλά είμαι ακόμα εδώ. Ολα όσα μου συνέβησαν με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, το ηλίθιο κούρεμά μου".

Η "μοϊκάνα" και το Νο9

Δύο αγαπημένες συνήθειες επανέφερε ο Τζιμπρίλ Σισέ με την επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε και τελικά πήρε το νούμερο που φοράει και με την "πράσινη" φανέλα, το Νο9.

Ομως ο εκκεντρικός σταρ άλλαξε και λουκ, αφού μετά τις τελευταίες εμφανίσεις με λίγο μαλλί παντού κουρεύτηκε παντού και άφησε την γνωστή "μοϊκάνα" στην μέση, για την φωτογράφιση με την φανέλα των "τρικολόρ".

Εικόνες του Σισέ από την προπόνηση των "τρικολόρ"...























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ