ΑΡΗΣ

Σίστο: "Μίλησα με τον Καρυπίδη στο FaceTime και αυτό ήταν αρκετό"

Ο Σίστο στο Άρης - Ολυμπιακός
Ο Σίστο στο Άρης - Ολυμπιακός ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Πιονέ Σίστο μιλώντας στη δανέζικη εφημερίδα tipsbladet αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον Άρη, αποκαλύπτοντας το FaceTime που είχε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο Πιονέ Σίστο που έφτασε το καλοκαίρι από την Αλάνιασπορ στον Άρη έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των κίτρινων και μιλώντας στο tipsbladet αναφέρθηκε στην απόφασή του για τη μεταγραφή, ενώ αποκάλυψε και τη βιντεοκλήση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο σύλλογος έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα τον χρόνο που πήγα στην Τουρκία. Δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε, οπότε υπέγραψα στην Αλάνιασπορ. Για την ακρίβεια ήταν μία επιθυμία που είχα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον που έχω έρθει εδώ ούτως ή άλλως".

Για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση του Άρη: "Είχα πολλές επιλογές, αλλά το γεγονός ότι είχα μιλήσει με τον σύλλογο την προηγούμενη χρονιά το έκανε εύκολο. Μίλησα με τον πρόεδρο στο FaceTime. Αυτό ήταν αρκετό. Άλλωστε είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχε".

Για την παρουσία του στον Άρη: "Συχνά έρχεται μια περίοδος δυσκολιών ή προκλήσεων που πρέπει να περάσεις. Αυτό σου δίνει την εμπειρία, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την επιτυχία. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να έρθει στον Άρη!".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ