ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σιστόν: "Εμείς στον τελικό"

Σιστόν: "Εμείς στον τελικό"
Αρης, Ηρακλής, Κατσαμπής, Σιστόν

Σίγουρος πως ο Άρης θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου hellas online εμφανίστηκε ο Ντιόγκο Σιστόν

"Τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά και δύσκολα, αλλά σίγουρα θέλουμε περισσότερο το κύπελλο. Το θέλει ο κόσμος και η διοίκηση. Παρόλα αυτά και στα πλέι οφ δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει, για αυτό θα διεκδικήσουμε ή τη νίκη ή την ισοπαλία", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σιστόν.

Σε ερώτηση για το αν θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα, για να βγει η ομάδα του Άρη κατευθείαν στην Ευρώπη και στο Κύπελλο UEFA απάντησε: " Σίγουρα αυτό θα είναι θετικό για εμάς, αλλά κοιτάμε την δική μας δουλειά, το δικό μας κλαμπ", για να ξεκαθαρίσει πως: "Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Για αυτό θα μείνουμε στην Αθήνα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".



Για το δικό του μέλλον στον Άρη ο Σιστόν ανέφερε: "Η δική μου δουλειά είναι να σκέφτομαι τα παιχνίδια, έχουμε μάνατζερ για να συζητούν για αυτά. Θέλω να μείνω στον Άρη γιατί νιώθω καλά στην πόλη. Την άλλη εβδομάδα έρχεται ο εκπρόσωπος μου και θέλω να ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω από την ομάδα".



Για τον επαναληπτικό ημιτελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο hellas online με τον Ατρόμητο τόνισε: " Το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν αμυντικά και κλειστά. Τώρα δεν θα παίξουν αμυντικά, αλλά επιθετικά. Θα μας δώσουν χώρους και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και τη πρόκριση. Το 1-0 είναι αβαντάζ. Αν σκοράρουμε 1 γκολ δεν πρόκειται να δεχθούμε 3 γκολ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και θα γίνει ακόμη καλύτερη. Η τακτική διαμορφώνεται ανάλογα με την ποιότητα σε κάθε ομάδα και ανάλογα σε κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα μας θα είναι αυτή που θα περάσει στο μεγάλο τελικό".



TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ