ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γκιντογκάν στο "σπίτι" του

Σίτι: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γκιντογκάν στο "σπίτι" του
PRINT SCREEN

Είναι πλέον γεγονός, ο αρχηγός επέστρεψε "σπίτι" του. Η Μάντσεστερ Σίτι μέσα από ένα VIDEO με τις σημαντικότερες στιγμές του Ιλκάι Γκιντογκάν με τη φανέλα των Πολιτών ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού χαφ, μόλις έναν χρόνο μετά τη φυγή του για την Μπαρτσελόνα.

Στην ομάδα που μεγαλούργησε κατακτώντας συνολικά 14 τίτλους, μεταξύ των οποίων πέντε Premier League, δύο Κύπελλα Αγγλίας και ένα Champions League, επέστρεψε ο Ιλκάι Γκιντογκάν, μόλις έναν χρόνο μετά την απόφασή του να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Μέσα από ένα VIDEO με τις σημαντικότερες στιγμές του εμβληματικού της αρχηγού, η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να αναφέρει ότι οι πολίτες είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και ότι "όταν φύγεις από αυτό το μέρος συνειδητοποιείς τι είχες".

Ο Γκιντογκάν παρουσιάστηκε μάλιστα διψασμένος για διακρίσεις, καθώς η παρουσία του στη Βαρκελώνη δεν του χάρισε κάποιο τρόπαιο, κάτι που το έφερε βαρέως.

Ο Γερμανός χαφ μετακόμισε στη Σίτι από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2016 έναντι 27.000.000 ευρώ και στο διάστημα των επτά σεζόν που αγωνίστηκε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έπαιξε σε 304 ματς με απολογισμό 60 γκολ και 38 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ