ΑΓΓΛΙΑ

Σκάνδαλο με... παντρεμένη για Κ.Ρονάλντο!

Σκάνδαλο με... παντρεμένη για Κ.Ρονάλντο!
Ρονάλντο-σύντροφος

"Πονηρό" Ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα είχε ο Κ.Ρονάλντο, όπως αποκάλυψε αγγλικό μέσο (photos)!

Η εβδομαδιαία σκανδαλοθηρική εφημερίδα δεν περιορίζεται όμως μόνο σε αυτή την αναφορά, αλλά βγάζει στη... φόρα την ταυτότητα της νέας "αμαρτίας" του Πορτογάλου, παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφία που απεικονίζει μαζί το ζευγάρι.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η παντρεμένη γυναίκα είναι η Ουκρανή Αλιόνα Χάινς, σύζυγος του κροίσου επιχειρηματία Τζον Χάινς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να την έχει πρωτοσυναντήσει στο Τσέσαϊρ, μέρος όπου συχνάζουν αρκετοί παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" όταν δεν έχουν προπονήσεις.

Υπάρχει μάλιστα πηγή που επιβεβαιώνει πως ο Πορτογάλος συνέφαγε με την κυρία Χάινς και μαζί με ένα άλλο ζευγάρι (στη συνέχεια επιβιβάστηκαν μαζί στο αυτοκίνητό του και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση), λίγες μόλις ημέρες πριν τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του συζύγου της όπου είχαν διαφανεί σημάδια επανασύνδεσης του ζεύγους για χάρη της 11χρονης κόρης τους.

"Δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω και να δειπνήσω μαζί της αν ήξερα ότι ήταν με τον Ρονάλντο λίγα βράδια πριν. Τώρα ξέρω ότι ο γάμος μας έχει οριστικά τελειώσει.

Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο τώρα. Πριν από όλα αυτά, ήμασταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια και σχεδιάζαμε οικογένεια μαζί",

τόνισε ο Τζον Χάινς, ο οποίος έχει μάλιστα προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, την οποία απειλεί πλέον ανοιχτά με διαζύγιο.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί, με τον Τζον Χάιντς να αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sunday Mirror" πως η γυναίκα του αντάλλαξε περίπου 300 (!) γραπτά μηνύματα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι.

"Ανακάλυψα πως η σύζυγός μου είχε ένα κρυφό κινητό τηλέφωνο και όταν το άνοιξα, βρήκα να έχουν σταλεί και να έχουν έρθει 300 μηνύματα μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Από αυτά, τα 49 ήταν από ένα νούμερο που δεν γνώριζα και που αναγνωρίστηκε ως "Ρονάλντο": φαινόταν πως είχαν γραφτεί από ένα 7χρονο παιδί σε χάλια αγγλικά. Ήταν γραμμένα στο στυλ "Σου λείπω μωρό μου; Εσύ μου λείπεις."

Ζήτησα από την Ολένα να μου πει τί συνέβαινε, όμως εκείνη αρνήθηκε τα πάντα. Τότε τηλεφώνησα αμέτρητες φορές στο Ρονάλντο, γιατί είχα την πρόθεση να του πω τί δουλειά είχε με μία παντρεμένη γυναίκα, όμως εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις μου.

Έτσι στις 13 Σεπτεμβρίου έβαλα τη γυναίκα μου στο πρώτο αεροπλάνο για το Κίεβο για να τη στείλω στο σπίτι της, όμως εκείνη επέστρεψε στο Μάντσεστερ λίγες εβδομάδες αργότερα",





δήλωσε χαρακτηριστικά ο φερόμενος ως "απατημένος" σύζυγος.
















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ