ΜΙΛΑΝ

Σκέφτεται να σταματήσει τη μπάλα ο Ροναλντίνιο!

Σκέφτεται να σταματήσει τη μπάλα ο Ροναλντίνιο!
Ροναλντίνιο-Μίλαν

Την πρόωρη αποχώρησή του από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν σκέφτεται σοβαρά ο Ροναλντίνιο, αποκάλυψε η καταλανική "Sport"

Όπως αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα "Sport" επικαλούμενη πηγή από τη Βραζιλία (τον ραδιοφωνικό σταθμό "Jovem Pan") ο Βραζιλιάνος οδεύει προς αποχώρηση καθώς "έχει επίγνωση του γεγονότος ότι η παρακμή του εξαρτάται αποκλειστικά από την έλλειψη κινήτρων και νέων προκλήσεων και ότι συμπεριφέρεται ως πρώην παίκτης.

Για αυτό το λόγο του έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα να κάνει το αποφασιστικό βήμα και να αποχωρήσει".





Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στο να πει "αντίο" στα γήπεδα την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως ήταν ο αδερφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς αυτός που του έδωσε νέα κίνητρα με τη μεταγραφή του στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2008, ενώ υπογραμμίζει πως την ημέρα που ο Ροναλντίνιο καταλάβει ότι ο Ντούνγκα τον έχει ξεγράψει από τη "σελεσάο" θα αποχαιρετήσει τα γήπεδα.

"H παρουσία του στη Νότια Αφρική είναι κάτι παραπάνω από ουτοπία. Ακόμα και τα 6.500.000 ευρώ που βάζει στην τσέπη του κάθε χρόνο από τη Μίλαν δεν είναι αρκετά για να του φέρουν πίσω το χαμόγελο", σχολιάζει με νόημα η καταλανική εφημερίδα.

Να σημειωθεί πως ο "Ντίνιο" ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό Καμπιονάτο όντας μαζί με τον Πάτο μακράν οι κορυφαίοι άσοι των "ροσονέρι" στην επικράτηση με 2-1 επί της Σιένα στην πρεμιέρα, όμως στη συνέχεια απογοήτευσε κόντρα σε Ίντερ και Λιβόρνο, έμεινε στον πάγκο στο ματς με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς του "Σαν Σίρο" με τη Μπολόνια λόγω πυρετού.



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ