ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται την επιστροφή ο Άντονσον

Σκέφτεται την επιστροφή ο Άντονσον
New Image

Σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν τάσεις φυγής του Άντονσον. Διαψεύδει ο ίδιος. Σενάρια για Σ. Ιντσάγκι. Παγκόσμιος θαυμασμός για Νίνη

Ο 25χρονος αμυντικός έχει "κουραστει" να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται. Όταν ήρθε στην Ελλάδα, η θέση του βασικού φαινόταν σχεδόν δεδομένη για το Σουηδό. Η φυγή όμως του Χανς Μπάκε, αλλά και ένας τραυματισμός που τον άφησε αρκετό καιρό έξω, ήταν αρκετά για να "καπαρώσει" τη θέση ο Γιάννης Γκούμας που διανύει περίοδο φόρμας.
Ο Μίκαελ Άντονσον λοιπόν θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι, ιδιαίτερα αν του έρθει μια καλή πρόταση από την πατρίδα του, το πρωτάθλημα της οποίας παραμένει σε υψηλό επίπεδο, όπως εκτιμά και ο ίδιος.

Ξύνει τον πάγκο...
" Ο Αντονσον ξύνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι επιστρέφει στη Γκέτεμποργκ", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που έχει και δηλώσεις του αμυντικού των "πράσινων".

Φανταστική λύση η Γκέτερμποργκ

" Θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Εγώ προσπαθώ πολύ στην προπόνηση κάνω πολύ δουλειά για να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα. Θα κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα

Τώρα, το μόνο που περιμένω είναι μήπως αλλάξει ο προπονητής και πάρω εγγυήσεις ότι θα παίζω την επόμενη περίοδο. Αν γυρίσω πίσω, η Γκέτερμποργκ θα είναι μια φανταστική λύση για μένα

" αναφέρει με δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης στο δημοσίευμα.

Το γεγονός ωστόσο ότι ο Άντονσον δεν έκανε και πολύ καλή χρονιά και δε βοήθησε όσο θα ήθελε εκείνος αλλά και οι ανθρωποι της ομάδας, έχει ως αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να αναζητούν εναλλακτικές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Όποτε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον Μίκαελ Άντονσον.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμα το γεγονός ότι τον υψηλόσωμο "στόπερ" συνδέει πολύ καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή της Γκέτεμποργκ Χάκαν Μιλντ. Ο τελευταίος άλλωστε, δεν κρύβει το ότι ο παρακολουθεί τον Άντονσον και βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του, θεωρώντας τον εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα του.

Διαψεύδει ο Άντονσον
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Σουηδός αμυντικός του Παναθηναϊκού διαψεύδει το περιεχόμενο της συνέντευξης τονίζοντας ότι πολλά από αυτά που είπε στον δημοσιογράφο του "aftonbladet" έχουν παραποιηθεί.

Ο ίδιος γνώριζε εξ αρχής ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό. Δεν κρύβει το ότι θα ήθελε να παίζει περισσότερο και ότι τον λυπεί ο παραγκωνισμός του από την ενδεκάδα, αλλά είναι αποφασισμένος να τιμήσει το συμβόλαιο του που λήγει το 2009.

Σενάρια και για Ιντζάγκι
Μετά τα όσα γράφτηκαν για τον Σωτήρη Νίνη (στην σελίδα της UEFA) και τον Μίκαελ Αντονσον (και αναφέρουμε παραπάνω), σειρά πήρε και ένας υποτιθέμενος υποψήφιος στόχος των "πράσινων".

Συγκεκριμένα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Corriere dello sport", οι "πράσινοι" φέρονται να προσέγγισαν τον Ιταλό επιθετικό της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, μέσω του μάνατζέρ του, Τούλιο Ίνκς, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει θετικά η υπόθεση.

Βέβαια από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν επιβεβαίωνεται κάτι τέτοιο αφού δεν ισχύει καν όπως υποστηρίζουν επίσημα "χείλη", αφού ο 30χρονος παίκτης ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Νίκη γνωρίζοντας τα νέα

Με στόχο τη νίκη γνωρίζοντας νωρίτερα το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ στην Κέρκυρα θέλουν οι "πράσινοι". Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να επωφεληθούν τυχόν "στραβοπάτημα" της "Ενωσης" και να αρπάξουν την ευκαιρία προκειμένου να σκαρφαλώσουν και πάλι στην δεύτερη θέση.

" Το πάθημα του αγώνα με τον Εργοτέλη να μας γίνει μάθημα. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες..." είπε και πάλι ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του,΄θυμίζοντας τους το στραπάτσο από τους Κρητικούς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Νασίφ Μόρις πήρε μέρος μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης, καθώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να τον ξεκουράσει.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ