ΑΡΗΣ

Σκέψεις για αποχή με ΠΑΟΚ

Σκέψεις για αποχή με ΠΑΟΚ

Σκέψεις για αποχή από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα και δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη να υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα κάνουνε σκέψεις για αποχή από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελεί μονόδρομο στη μάχη της παραμονής στην Super League για τον Άρη όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα ωστόσο οι τιμές των εισιτηρίων φαίνεται να οδηγούν τους οργανωμένους οπαδούς του Άρη στην αποχή.

Παρόλα αυτά υπάρχει η σκέψη να συγκεντρωθούν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να φωνάξουν για την ομάδα τους, παρακολουθώντας παράλληλα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από την τηλεόραση.

Η εκδίκαση της έφεσης

Κατά τα άλλα την Τετάρτη είναι η εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την τιμωρία των Μπακασέτα και Μπουγαΐδη, μετά τις αποβολές που δέχθηκαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο.

Στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό οι δυο παίκτες έχουν εκτίσει ήδη τις δύο από τις τέσσερις αγωνιστικές που τους είχανε επιβληθεί. Πλέον στην έφεση η ΠΑΕ Άρης δια της νομικής της υπηρεσίας αναμένεται να προσκομίσει βίντεο που αποδεικνύει ότι οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν μακριά από τα γεγονότα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βοηθό διαιτητή Γουργιώτη.

Μέσω της έφεσης στόχος της ΠΑΕ Άρης είναι η μείωση της ποινής στη μία αγωνιστική επικαλούμενοι την αοριστία του φύλλου αγώνα και όχι την κατάρριψη των κατηγοριών περί απώθησης ή εξύβρισης. Και σε περίπτωση που γίνει δεκτή θα έχουνε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τρεις τραυματίες Καμινιώτης, Τσουμάνης και Πουλίδο που δεν αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αγκάνθο που είχε δηλωθεί και για να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ