ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκέψεις για "διαζύγιο" με Μπάλλα και Κούρο

Σκέψεις για "διαζύγιο" με Μπάλλα και Κούρο
Μπάλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παναγιώτης Μπάλλας και Αλέξανδρος Κούρος είναι πιθανό να αποχωρήσουν από τον Ατρόμητο. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου είναι σε σκέψεις να λύσει τη συνεργασία της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Ατρόμητος δεδομένα θα ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι, είναι όμως βέβαιο ότι θα προχωρήσει και σε "διαζύγια" με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Παναγιώτης Μπάλλας και Αλέξανδρος Κούρος. Ο πρώτος παίζει στην ομάδα του Περιστερίου από το 2010 και στην εφετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια.

Ο 23χρονος χαφ, μάλιστα, είχε υπογράψει πέρυσι τέτοια περίοδο τριετές συμβόλαιο. Ο 23χρονος αριστερός μπακ, από την άλλη, αγωνίζεται από το 2014 στους "κυανόλευκους", προερχόμενος από μια τριετία στον Πανιώνιο. Εφέτος έπαιξε σε 12 ματς και σημείωσε 2 γκολ. Από τις εκκρεμότητες στην ΠΑΕ είναι η παραμονή, ή μη, του Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Ο Λευκορώσος γκολκίπερ μέτρησε εφέτος 23 συμμετοχές, αλλά μέσα στη σεζόν έχασε τη θέση του βασικού από τον Βασίλη Μπάρκα. Το πιθανότερο σενάριο, όπως έχετε διαβάσει εδώ και καιρό, είναι να αποχωρήσει ο 33χρονος, κάτι που θα υποχρεώσει τη διοίκηση με το προπονητικό τιμ να βρουν τερματοφύλακα.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ