ΑΡΗΣ

Σκέψεις για δύο αλλαγές

Σκέψεις για δύο αλλαγές
Πάολο Κόστα

Κι ενώ ο Πάουλο Κόστα όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να δώσει κανονικά το παρών στο Σαββατιάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην δείχνει να έχει καταλήξει ακόμη στους 11 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ξεκινήσει στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο καταρχήν η επιστροφή του Νάτσο Γκαρσία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα σημάνει και την επιστροφή του στην ενδεκάδα στην θέση του Γκαρθία.
Αιτία; Το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν φαίνεται ακόμη απόλυτα έτοιμος να βγάλει το 90λεπτο όπως έδειξε στο τελευταίο ματς κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή.

Επίσης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η επιστροφή του Βραζιλιάνου Τούτα στην ενδεκάδα στην θέση του Πάμπλο Κοίρα, ένα σενάριο όμως που θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του Ερνάντεθ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Πάουλο Κόστα; Ο Πορτογάλος είναι αλήθεια ότι δεν χάρηκε όσο θα ήθελε το χθεσινό βραβείο που κέρδισε για την ανάδειξή του γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ ως καλύτερου της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League εξαιτίας του τραυματισμού του.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Κίκε Ερνάντεθ παραμένουν προβληματισμένοι για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος αν και ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, δεν κρύβει την σιγουριά του.

Ο Πορτογάλος εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά αύριο θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για τον ίδιο τον Πάουλο Κόστα αρκείται να δηλώσει πως: "Θέλω πολύ να παίξω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ