ΑΡΗΣ

Σκέψεις για Ολίβα

Σκέψεις για Ολίβα
Ολίβα

Η ΠΑΕ σκέφτεται να απομακρύνει τον Ολίβα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Κόντης, αλλά και ο Μανέλ Φερέρ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κακή εικόνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Η έκπληξή τους είχε να κάνει και με το ότι η εικόνα στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική τόσο σε αυτά στην Γαλλία όσο και στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό που τονιζόταν στην διάρκεια της χθεσινής μέρας ήταν πώς ευθύνη για την κακή εμφάνιση του Άρη έχουν εκτός του Χουάν Κάρλος Ολίβα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνολικά βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά σε 18.000 κόσμου.

Όπως και να έχει όμως το κύριο βάρος πέφτει πάνω στον Ισπανό τεχνικό της ομάδας εξαιτίας της κακής εικόνας και κυρίως του τρόπου παιχνιδιού που παρουσίασε αλλά και της τακτικής που ακολουθήθηκε στην προσπάθειά του να οδηγήσει το σύνολό του στη νίκη. Για το λόγο αυτό σήμερα κι εκτός απρόοπτου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για την εικόνα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Πάντως, με το «καλημέρα», ο Χουάν Κάρλος Ολίβα τίθεται υπό αμφισβήτηση και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί όσον αφορά το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άρη δεδομένης και της διακοπής που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Μιας διακοπής μετά το τέλος της οποίας ο Άρης θα έχει να αντιμετωπίσει στο πρώτο του παιχνίδι την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA και αμέσως μετά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενο αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού.

Ωστόσο οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο να δοθεί μία ακόμα ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό στα δύο αυτά παιχνίδια, με Σαραγόσα και Απόλλωνας Καλαμαριάς, κάτι πάντως που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνάντηση.

Όπως και να έχει πάντως θέμα προπονητή, και αντικατάστασής του, φαίνεται να τίθεται από πολύ νωρίς στον Άρη χωρίς να αποκλείεται ήδη να εξετάζονται πιθανοί αντικαταστάτες του Χουάν Κάρλος Ολίβα χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται και επίσημα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ