ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκέψεις για πρόωρες ανανεώσεις

Σκέψεις για πρόωρες ανανεώσεις
Ουμπίδες

Ποιες οι σκέψεις των ανθρώπων του Ατρόμητου για τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι και εκείνα που λήγουν το 2016.

Μπορεί η σεζόν να έχει πολύ ψωμί ακόμα και ο Ατρόμητος να διεκδικεί την είσοδο του στα πλέι οφ, αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο μένει στάσιμος.

Προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου είναι οι ανανεώσεις παικτών που στηρίζουν πολλά πάνω τους και φυσικά να "δέσουν" άλλους που θεωρούνται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ας δούμε όμως ποιοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2016:

Αντρέι Γκορμπούνοφ (τερματοφύλακας)

Βαγγέλης Νάστος (αμυντικός)

Κώστας Κατσουράνης (μέσος και αμυντικός)

Παναγιώτης Μπάλλας (μέσος)

Λοράν Αγκουαζί (μέσος)

Χαβιέρ Ουμπίδες (μέσος)

Τάσος Καραμάνος (επιθετικός, επιστρέφει στον Ολυμπιακό)

Από όλους τους παραπάνω, εκείνος που θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει είναι ο Ουμπίδες, που αποτελεί και τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας. Οι υπόλοιποι θα κριθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ελεύθεροι του 2016

Πάμε και στους παίκτες που έχουν ενάμιση χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Αυτοί είναι οι: Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Καράσκο, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Πίτου, Δημούτσος και Λαζαρίδης .

Και εδώ ισχύει πως η σεζόν που διανύουμε θα παίξει ρόλο σε τυχόν ανανεώσεις. Ο Δημούτσος, πάντως, είναι πιθανόν να κληθεί να ανανεώσει νωρίτερα, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να τονίσουμε πως κάποιοι παίκτες μπορεί να "θυσιαστούν" αν μειωθεί το μπάτζετ (κάτι που έγινε και φέτος).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ