ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σκέψεις παραμονής από Τρεζεγκέ

Σκέψεις παραμονής από Τρεζεγκέ
Τρεζεγκέ-Γιουβέντους

Μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λάτσιο, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο.. παραμονής στη Γιουβέντους και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι

"Είναι υπέροχο. Πέρυσι υπέφερα τόσο πολύ με τραυματισμούς που με έκαναν να μην μπορώ να προσφέρω. Δουλεύω πάρα πολύ για να επιστρέψω στο επίπεδό μου και ξέρω ότι είναι δύσκολο να το επιτύχω, όμως με βοηθούν πολύ οι φίλοι μου.

Αυτά ήταν τα πρώτα 90 μου λεπτά και είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο τέλος. Ελπίζω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο σύλλογο και να βοηθώ την ομάδα", τόνισε ο "Τρεζεγκόλ" και συνέχισε:

"Το γεγονός ότι σκόραρα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τι θα γίνει παρακάτω, όταν όμως σκόραρα είδα πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι για μένα και αυτό ήταν συγκινητικό.

Πραγματοποιήσαμε σπουδαία εμφάνιση και τώρα είναι η σειρά των αντιπάλων μας να δείξουν την αξία τους. Πήραμε κάποιους παίκτες που έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα".



Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Γάλλου επιθετικού μετά τον περασμένο Φεβρουάριο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός στους "μπιανκονέρι" μετά τις 11 Απριλίου (και πάλι αντίπαλος ήταν η Λάτσιο για το Κόπα Ιτάλια).






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ