ΙΤΑΛΙΑ

Σκιλάτσι: Στάσιμη αλλά σοβαρή η κατάστασή της υγείας του, οπαδοί έξω από το νοσοκομείο για να του δώσουν δύναμη

Σκιλάτσι: Στάσιμη αλλά σοβαρή η κατάστασή της υγείας του, οπαδοί έξω από το νοσοκομείο για να του δώσουν δύναμη
PRINT SCREEN

Ο Τοτό Σκιλάτσι παραμένει στο νοσοκομείο μετά την επιδείνωση της υγείας του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται στάσιμη και σοβαρή. Μήνυμα από τον Ρομπέρτο Μπάτζο για τον πρώην συμπαίκτη του, κόσμος έξω από το νοσοκομείο για χάρη του.

Μετά από δύο λεπτές επεμβάσεις στο παχύ έντερο για την αφαίρεση ενός όγκου ο Σαλβατόρε Σκιλάτσι σήκωσε ξανά κεφάλι και συμμετείχε μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε υποτροπή και το απόγευμα του Σαββάτου σήμανε συναγερμός.

Η επιδείνωση της υγείας του είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστεί στα επείγοντα και να μπει για νοσηλεία στο Πνευμονολογικό Κέντρο του Δημοτικού Νοσοκομείου του Παλέρμο, με τον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου να αγωνιά για τον κορυφαίο σκόρερ του Μουντιάλ του 1990 και την οικογένειά του να καθησυχάζει μέσω μηνύματος στο Instagram την Κυριακή.

Μιά ημέρα αργότερα, την Δευτέρα (9/9) η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa πως η κατάσταση της υγείας του Τοτό Σκιλάτσι είναι στάσιμη και συνάμα σοβαρή, με τον 59χρονο παλαίμαχο επιθετικό να δέχεται ένα τεράστιο κύμα αγάπης από το φίλαθλο κοινό μέσω αμέτρητων μηνυμάτων στα social media.

Μεταξύ των ανθρώπων που θέλησαν να του ευχηθούν να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια με την υγεία του ήταν και ο Ρομπέρτο Μπάτζο που έγραψε "Δύναμη Τοτό" στο Instagram, ενώ ένας άλλος συμπαίκτης του Σκιλάτσι στην σκουάντρα ατζούρα, ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι τόνισε πως "όλοι ανησυχούμε για τον Τοτό, ελπίζουμε να έχει θετική εξέλιξη η υγεία του".

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι φίλαθλοι και συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο θέλοντας να εκφράσουν τη στήριξή τους στο αγαπημένο Τοτό όλων Ιταλών, ενώ έντονη ανταπόκριση υπάρχει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου το hashtag #forzatotò είναι πολύ δημοφιλές.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ