ΑΡΗΣ

"Σκληρή" ανακοίνωση για ΝΕΤ

"Σκληρή" ανακοίνωση για ΝΕΤ
Αρης, πρώτη προπόνηση

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας ''αιχμές'' για την απόφαση της ΝΕΤ να μην μεταδώσει τα φιλικά των Θεσσαλονικέων στην Γαλλία

Τα φιλικά του Άρη στη Γαλλία με τις Μπορντό, Τουλούζ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό και Μαρσέιγ, που επρόκειτο να μεταδοθούν από τη ΝΕΤ, τελικά θα μείνουν στο... σκοτάδι, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ δεν υπήρξε συμφωνία με το κρατικό κανάλι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και το πανελλήνιο φίλαθλο κοινό, ότι δυστυχώς οι σημαντικοί φιλικοί αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, με παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που και φέτος αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Η ΝΕΤ που επρόκειτο να μεταδώσει τη σειρά των φιλικών αγώνων του Αρη και που στο παρελθόν αλλά και στο παρόν μετέδωσε και μεταδίδει φιλικούς αγώνες άλλων ομάδων πληρώνοντας τα αντίστοιχα ποσά, αρνείται να πληρώσει στην ΠΑΕ Αρης το ανάλογο τίμημα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Προφανώς υπάρχουν πολύ σημαντικότερα παιχνίδια για να μεταδώσει, με αντιπάλους ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και ποιότητας».

*** Να σημειωθεί οτι η αναμέτρηση με την Μπορντό την Τρίτη δεν θα ξεκινήσει στις 22.00 αλλά στις 20.00





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ