ΙΝΤΕΡ

Σκληρός ο ανταγωνισμός για τον Ματεράτσι

Σκληρός ο ανταγωνισμός για τον Ματεράτσι
Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός στην άμυνα θα είναι πολύ σκληρός μετά την επιστροφή Ματεράτσι

Ο 34χρονος έμπειρος αμυντικός της Ίντερ Μάρκο Ματεράτσι μόλις πρόσφατα γύρισε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Η επιστροφή του στο παιχνίδι με την Αταλάντα έστω και για λίγα λεπτά ήταν σημαντική, αλλά με τους Σάμουελ, Κόρντομπα, και Κριστιάν Κίβου όπως είναι φανερό ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός όσο αφορά την επιστροφή του Ματεράτσι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.
“Διαθέτουμε οκτώ κορυφαίους αμυντικούς, ακόμα και αν κλείσω τα μάτια μου και επιλέξω τέσσερις αριθμούς στην τύχη, πάλι η άμυνα μας θα είναι ισχυρή”, ξεκίνησε ο Ρομπέρτο Μανσίνι και συνέχισε.

“Έχοντας τόσους πολλούς αμυντικούς στο ρόστερ μπορεί να είναι και πρόβλημα, αλλά να σας πω κάτι; προτιμώ να έχω τέτοιου είδους προβλήματα και να θυσιάζω έναν από αυτούς κάθε φορά παρά να χάνω έναν παίκτη όπως ο Ματεράτσι για τόσους μήνες”.

“Ο Μάρκο ακόμα είναι σε φάση ανάρρωσης από τον πραγματικά πολύ δύσκολο τραυματισμό του, θα παίξει σε κάποια παιχνίδια θα ξεκουραστεί σε άλλα μέχρι να φτάσει στο σωστό επιθυμητό επίπεδο, ίσως να διαρκέσει αυτή η κατάσταση μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ξέρω ακούγεται άσχημο αλλά οι τέσσερις μήνες που απουσίαζε θα κάνουν επικίνδυνη μια γρήγορα επιστροφή του”.

“Πάντως αν το σκεφτούμε καλά το να έχεις τόσους αμυντικούς στην διάρκεια της χρονιάς είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα. Είναι όλοι σπουδαίοι και δουλεύουν πολύ, τα πάνε όλοι καλά από την περσινή σεζόν”.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ