STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0
Ξανθη-ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη με γκολ του Πόϊ (63') νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η Ξάνθη ήταν αυτή που ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η ακριτική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε στη νίκη με το γκολ του Πόϊ στο 63'. Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί "χρυσή αλλαγή" για τον Εμίλιο Φερέρα, καθώς μπήκε στο 55' και οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΟΚ απο την άλλη, έδειξε οτι θέλει δουλειά, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Παρασχού σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Τούρινα. Μετά το γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ο Παράσχος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, όμως η καλύτερη ευκαιρία για τον "Δικέφαλο του βορρά" ήρθε στο 93' με την κεφαλιά του Βρύζα.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Skoda Ξάνθη (Εμίλιο Φερέρα): Τούρινα, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Κωστούλας, Ζουέλα, Κοντοδήμος, Τόμιτς (55' Πόϊ), Κιντάνα (92' Μπάρκογλου), Ρίκκα, Λαμπριάκος (77' Nουκέ), Γκαρσία.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Παράσχος): Φερνάντεζ, Μελίσσης, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Μπαλάφας, Βαγγελής, Γκονζάλες (67' Χριστοδουλόπουλος), Μουμίν (78' Ίλιεφ), Γεωργιάδης (55' Ηλιάδης), Βρύζας, Σάλμον.

Διαιτητής: Κ. Παπασταμάτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ. Γενναίος (Αθηνών) - Χ. Ακριβός (Αθηνών)
Κίτρινες: Φλίσκας, Παπαδημητρίου, Πόϊ (Skoda Ξάνθη) - Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος (ΠΑΟΚ)
td> Με μια ματιά
Η Ξάνθη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έφθασε κοντά στο γκολ στο 3ο λεπτό, όταν ο Τόμιτς μπήκε στην περιοχή απο τ' αριστερά και προσπάθησε να πλασάρει τον Φερνάντεζ, ομως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας απομάκρυνε με τα πόδια. Δυο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κιντάνα να επιχειρήσει σουτ απο τ' αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ και κατέληξε στην αγκαλιά του Φερνάντεζ.

Στο 7ο λεπτό ο Παπαδημητριού έκανε σέντρα για τον Τόμιτς, εκείνος κατάφερε να κάνει την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία των φιλοξενούμενων. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα οι ακρίτες ήταν αυτοί που πλησίαζαν με περισσότερη άνεση την αντίπαλη περιοχή, παρά το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν είχαν την δυνατότητα ν' απειλήσουν την εστία του Τούρινα.

Στο 20', οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων όταν ο Κιντάνα μπήκε στην περιοχή και τροφοδότησε τον Τόμιτς που ήταν χωρίς αντίπαλο, όμως ο Κροάτης καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα χέρια του Φερνάντεζ.

Στο 33', ο Φλίσκας επιχείρησε δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε την πρώτη αξιόλογη φάση στα καρέ της Ξάνθης. Μετά από πολλές κόντρες στην περιοχή του Τούρινα, η μπάλα κατέληξε στον Γκονζάλες, αλλά αυτός δεν έκανε καλό σουτ με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τους γηπεδούχους.

Στα λεπτά που απέμεναν για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, όμως παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπορούσαν να "πατήσουν" στην αντίπαλη περιοχή και συχνά-πυκνά έβλεπαν τον αντίπαλο να πλησιάζει με αξιώσεις τα καρέ τους, όπως στο 44' όταν ο Φλίσκας επιχείρησε σουτ έξω απο την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία των Θεσσαλονικέων.

"Αφεντικό" η Ξάνθη, "κλειδί" ο Πόϊ
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Στο 55' ο Ρίκκα βρήκε χώρο και δοκίμασε δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Φερνάντεζ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ηλιάδης (αντικατέστησε τον Γεωργιάδη λόγω τραυματισμού) έκανε σέντρα, όμως ο Τούρινα είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε μπροστά απο τον αμαρκάριστο Σάλμον.

Στο 55', ο Εμίλιο Φερέρα έριξε στον αγώνα τον Πόϊ στην θέση του Τόμιτς για να πιέσουν ακόμη περισσότερο οι παίκτες του την ομάδα του ΠΑΟΚ και τα σχέδια του δεν καθυστέρησαν να γίνουν πραγματικότητα. Στο 61' ο Πόϊ έκανε σέντρα και βρήκε στην περιοχή τον Κιντάνα που επιχείρησε βολέ, αλλά ο Φερνάντεζ πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα, ο δημιουργός έγινε εκτελεστής και η Ξάνθη κατάφερε να προηγηθεί. Ο Πόϊ βγήκε στην αντεπίθεση απο τ' αριστερά, μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Μπαλάφα έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φερνάντεζ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Παράσχος προσπάθησε να αντιδράσει απο τον πάγκο και έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Χριστοδουλόπουλο και Ίλιεφ ώστε να δώσει περισσότερες επιθετικές λύσεις στην ομάδα για να φθάσει στην ισοφάριση. Παρά τις αλλαγές, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και να πλησιάσουν την εστία της Ξάνθης.

Εξαίρεση αποτελούν δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 85', ο Χριστοδουλόπουλος επιχείρησε σουτ αλλά ο Τούρινα μπλόκαρε την μπάλα. Ενώ στις καθυστερήσεις, ο Κωνσταντινίδης έκανε σέντρα απο τ' αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Βρύζα πέρασε λίγο έξω απο την εστία της Ξάνθης, με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παπασταμάτη.

Επεισόδια πριν τον αγώνα
Δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα, καθώς τα επεισόδια δεν έλειψαν στην πρεμιέρα. Εξώ από το γήπεδο των Πηγαδιών πριν την έναρξη του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μεταξύ αστυνομικών και οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο αν και δεν είχαν εισιτήρια και πέταξαν καπνογόνα προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιές καλαμιές και καλαμπόκια.

*** Οι φίλαθλοι της Ξάνθης δεν ξέχασαν τον Αντόνιο Πουέρτα, τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης που έχασε τη μάχη για τη ζωή την περασμένη Τρίτη. Ένα πανό στα ισπανικά έλεγε "Αντίο Αντόνιο Πουέρτα".
td> Συνέντευξη Τύπου
Παράσχος: «Καταφέραμε και χάσαμε»

«Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που πιστεύω ήταν στα μέτρα καταφέραμε και το χάσαμε», παραδέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι πως: «Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό από το πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες παίξανε επιθετικά παρά το ότι δεν έγιναν οι μεγάλες ευκαιρίες με εκατέρωθεν κυκλοφορία της μπάλας.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο αλλά όχι λύσεις στον επιθετικό τομέα ή αν θέλετε όχι τις κατάλληλες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο το λάθος μας ήταν ότι δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν προσέξαμε τα νώτα μας και δεχτήκαμε το γκολ από τον ξεκούραστο επιθετικό της Ξάνθης και παρά το ότι είχαμε ακόμα και 4-5 επιθετικούς δεν τους τροφοδοτήσαμε σωστά».




Για την επιλογή του να ξεκινήσει με επιθετικό δίδυμο τους Σάλμον και Βρύζας απάντησε: «Είδαμε στις προπονήσεις ότι με τους Σάλμον και Χριστοδουλόπουλο δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε. Ο Σάλμον παρά το ότι ερχόταν από έναν τραυματισμό ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν τα πήγε άσχημα ήταν αρκετά καλός».


«Νοοτροπία μικρής ομάδας»

Όσο για την εικόνα της ομάδας του είπε: «Μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν ήμασταν άσχημοι. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε νοοτροπία μικρής ομάδας. Είναι θέμα προσωπικότητας παικτών και μακάρι να εισβάλλαμε στο μυαλό των παικτών για αυτό και κάποιοι παίκτες είναι χαρισματικοί στα δύσκολα», ενώ για την συνέχεια είπε: «Νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα».



Για τις λίγες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στα φιλικά και τι δεν μπόρεσε να διορθώσει στο διάστημα που ακολούθησε ο κ. Παράσχος είπε: «Δοκιμάσαμε τα πάντα. Οι επιλογές μας είναι αυτές και οι επιθετικοί μας είναι αυτοί». Σε ερώτηση για τον Ίλιεφ απάντησε: «Είναι πίσω. Του λείπει η προετοιμασία για να σταθεί στο γήπεδο».



Φερέρα: «Βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε»

Φανερά ικανοποιημένος ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, ο Εμίλιο Φερέρα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1-2 ευκαιρίες με τον Τόμιτς και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μας δυσκόλεψε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλό για μας, το δεύτερο μισό για τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά οι ευκαιρίες ήταν για μας. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο πήραμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με το γκολ να επιτεύχθηκε στην κατάλληλη στιγμή.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Ίσως να κουραστήκαμε κιόλας ενώ ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι δεν είχε την δύναμη να επιστρέψει και να ισοφαρίσει. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όποιος βάλει το γκολ κερδίζει κι εμείς κερδίσαμε με ένα φανταστικό γκολ του Πόι».





Σε ερώτηση για το αν είδε κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο κ. Φερέρα απάντησε: «Και στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν κάποια κενά που προσπάθησε να εκμεταλλευτήκαμε ο Τόμιτς. Έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Πόι προσπαθήσαμε να τα εκμεταλλευτήκαμε. Το σενάριο αυτό ήταν χωρίς όμως να υπάρχουν σενάρια στο ποδόσφαιρο».


Όσο για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του με αφορμή ότι ήταν και πρεμιέρα του πρωταθλήματος είπε: «Είμαστε χαρούμενοι καθώς καταφέραμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με μία νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Σίγουρα θέλουμε δουλειά όπως και ο ΠΑΟΚ. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος για να γίνεις καλύτερος και είναι σημαντικό να κάνεις νίκες για να χτίζεις την αυτοπεποίθησή σου και να γίνεσαι καλύτερος».


Για το ότι δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο απάντησε: «Κάθε χώρα έχει διαφορετικά μέτρα αντιμετώπσης. Δεν θέλω να κάνω κάποια κρίση. Στην Μπριζ από όλου κατάγομαι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Σημασία είναι ότι όσοι ήταν εδώ μας υποστήριξαν και αυτό έχει σημασία με τους φιλάθλους της ομάδας μας».


Για την απόκτηση του Ραντζίσκι απάντησε: «Δεν θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη αφού προέχει η ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης αφού προέρχεται από την Premier League αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα που έπαιξαν σήμερα και βοήθησαν».


Τέλος κι όσο για τον ΠΑΟΚ και πως τον είδε απάντησε: «Έχει καλό κέντρο αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός».


Ρίκκα: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθης, ο Αντώνης Ρίκκα, τόνισε μετά τη λήξη πως: «Πήραμε τη νίκη όπως θέλαμε παίζοντας πειθαρχημένα. Κάναμε καλά ότι μας είπε ο προπονητής μας αλλά το σημαντικό θα είναι να συνεχίσουμε έτσι».


Στην αντίπερα ο διεθνής Κύπριος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, επισήμανε: «Πιστεύω σήμερα μπήκαμε αρκετά καλά και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε το γκολ κι εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στη συνέχεια αν και πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

td> Όλα τα λεφτά...
O Πόϊ μπορεί να ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ, όμως ο Κιντάνα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα μικροεπεισόδια πριν τον αγώνα, ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
Με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.
2' Κόρνερ Ξάνθη
Παραχώρησε ο Μπαλάφας. Εκτελεί ο Κοντοδήμος περνάει από όλους.
3' Ευκαιρία Ξάνθη Τόμιτς
Ο Τόμιτς βγήκε μόνος του απέναντι από τον Φερνάντεζ μετά από πάσα του Γκαρσία, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκελισε τον επιθετικό των γηπεδούχων κι έδιωξε τον κίνδυνο.
4' Σουτ Ξάνθη Κιντάνα
Ο Κιντάνα μέσα στην περοχή θα σουτάρει, αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα.
5' Σχόλιο
Πολύ δυνατό το ξεκίνημα για την Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να μη φαίνεται διατεθειμένος να κλειστεί.
6' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Γεωργιάδης
8' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Γκονζάλες
Δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.
14' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδης
15' Οφσάιντ Ξάνθη Τόμιτς
Ούτε εδώ υπήρχε καμία περίπτωση οφσάιντ.
15' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, με τον ρυθμό να παραμένει αρκετά γρήγορος, αλλά τις δύο ομάδες να υστερούν στην τελική πάσα σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
16' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Βρύζας
18' Οφσάιντ ΠΑΟΚ Βρύζας
20' Ευκαιρία Ξάνθη Τόμιτς
Ο Κιντάνα μπήκε στην περιοχή, βρήκε τον Τόμιτς, αλλά ο Κροάτης καθυστέρησε αρκετά με αποτέλεσμα να μην πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και να μπλοκάρει ο Φερνάντεζ εύκολα.
25' Σχόλιο
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες δυσκολεύονται να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο της κυκλοφορίας.
26' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Φλίσκας
Για φάουλ στον Γεωργιάδη, ο οποίος επιχειρούσε μια ωραία ντρίμπλα.
32' Σουτ Ξάνθη Φλίσκας
Καλό σουτ του Φλίσκα μακριά από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ, ο οποίος έλεγχε τη φάση.
34' Τραυματισμός Ξάνθη Παπαδημητρίου
Σκίστηκε το αριστερό φρύδι του έμπειρου αμυντικού των Θρακιωτών.
35' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Γκονζάλες
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα, ο Σάλμον έκανε την κεφαλιά προς τα πίσσ, επικράτησε μια σύγχυση και η μπάλα στρώθηκε στον Γκονζάλες, ο οποίος είχε όλο το τέρμα μπροστά του, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει καλό σουτ και σπατάλησε μια πολύ καλή ευκαιρία.
37' Σχόλιο
Αρκετά καλό και ποιοτικό παιχνίδι, παρά τις λίγες μεγάλες φάσεις.
38' Οφσάιντ Ξάνθη Γκαρσία
40' Κόρνερ ΠΑΟΚ
43' Κεφαλιά Ξάνθη Γκαρσία
Σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
44' Σουτ Ξάνθη Φλίσκας
Ψηλά άουτ.
45' Σχόλιο
Το πρώτο ημίχρονο οδεύει προς το τέλος του με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, αλλά την Ξάνθη να είναι αυτή που απείλησε περισσότερο τον Φερνάντεζ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 λεπτό
45' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μελίσσης
Για τράβηγμα στον Γκαρσία.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Με την Ξάνθη στη σέντρα.
47' Οφσάιντ Ξάνθη Τόμιτς
51' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Παπαδημητρίου
Για από πίσω μαρκάρισμα στον Γκονζάλες.
54' Οφσάιντ Ξάνθη Τόμιτς
55' Ευκαιρία Ξάνθη Ρίκκα
Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Ρίκκα, ο οποίος προχώρησε από τα δεξιά, συνέκλινε και έξω από την περιοχή εξαπόλυσε έναν κεραυνό με το αριστερό για να δει τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
55' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Πόι στη θέση του Τόμιτς.
55' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Ηλιάδης στη θέση του Γεωργιάδη.
57' Κόρνερ ΠΑΟΚ
58' Κεφαλιά ΠΑΟΚ Μελίσσης
Ο Γκονζάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μελίσσης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά άουτ.
59' Κόρνερ Ξάνθη
Το κέρδισε ο Πόι.
60' Σχόλιο
Το παιχνίδι εξελίσσεται σε πραγμαυικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι ισάξιες.
61' Ευκαιρία Ξάνθη Γκαρσία
Μοιραίος παίκτης ο Χιλιανός. Ο Λαμπριάκος τον βρήκε μόνο αφύλαχτο μές την περιοχή, αλλά το κοντρόλ του Γκαρσία ήταν απογοητευτικό δίνοντας τη δυνατότητα στον Φερνάντεζ να μπλοκάρει.
62' Ευκαιρία Ξάνθη Κιντάνα
Ο Πόι βρήκε από μακριά τον Κιντάνα στο δεύτερο δοκάρι, με τον βραχύσωμο μέσο να πιάνει ένα απίστευτο μονοκόματο σουτ στον αέρα, αναγκάζοντας τον Φερνάντεζ στην απόκρουση του αγώνα.
63' Γκολ Ξάνθη Πόι
Ο Αργεντίνος πετυχαίνει το πρώτο γκολ της χρονιάς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ξάνθης. Ο Αργεντίνος επιθετικός μπήκε από αριστερά, έκανε μια ντρίπλα στον Μπαλάφα και σούταρε δυνατά διαγώνια στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Φερνάντεζ. Εξαιρετική προσπάθεια, εξαιρετικό γκολ από τον Πόι!!!
66' Οφσάιντ Ξάνθη Πόι
67' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Γκονζάλες.
70' Οφσάιντ ΠΑΟΚ
70' Σχόλιο
Η Ξάνθη φαίνεται να έχει τις λύσεις και στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
73' Κόρνερ ΠΑΟΚ
75' Τραυματισμός Ξάνθη Λαμπριάκος
Κάποιο μικρό τράβηγμα για τον υψηλόσωμο επιθετικό.
77' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Νουκέ στη θέση του Λαμπριάκου.
78' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Ίλιεφ στη θέση του Μουμίν.
84' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Χριστοδουλόπουλος
84' Σουτ ΠΑΟΚ Χριστοδουλόπουλος
Εύκολα στη γωνία του ο Τούρινα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 λεπτά
92' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Μπάρκογλου στη θέση του Κιντάνα
93' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Βρύζας
Ο Ζήσης Βρύζας έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το δοκάρι του Φενάντεζ στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.
94' Λήξη αγώνα









































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ