ΑΕΚ

Σκόκο: "Σέβομαι κάθε απόφαση"

Σκόκο: "Σέβομαι κάθε απόφαση"
κυργιακος παιδια

Δώρα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά" μοίρασε αντιπροσωπεία παικτών. Επιστροφή Νικολάου από Πέμπτη

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επισκέφτηκαν το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά", προκειμένου να μοιράσουν δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τα έκαναν να ξεχάσουν έστω για λίγο την καθημερινότητά τους.
Σκόκο: "Σέβομαι κάθε απόφαση"

Ενα από τα πρόσωπα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αρη ήταν και ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος σε δηλώσεις του στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε η ΠΑΕ στο ΑΕΚ shop μίλησε για την απόφαση του κ. Μπάγεβιτς να τον κάνει αλλαγή στο 38', θεωρώντας σεβαστή κάθε ενέργεια του Σερβοέλληνα τεχνικού.

" Είναι μια ωραία γιορτή. Είναι ευχάριστο να δίνεις αυτόγραφα σε αυτούς που έρχονται στο γήπεδο για να σε υποστηρίξουν. Το μόνο που έχω να πω για την αλλαγή είναι ότι ενοχλήθηκα γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει αλλαγή στο 38', όμως αυτές είναι αποφάσεις του προπονητή κι εγώ θα πρέπει να τις σεβαστώ.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον προπονητή μου, αυτός είναι που παίρνει τις αποφάσεις και θα πρέπει να τις σεβαστούμε. Αυτή η συζήτηση έγινε μεταξύ μας και θα παραμείνει μεταξύ μας. Η συζήτηση έγινε για καθαρά αγωνιστικά θέματα και τίποτα παραπάνω. Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητηθεί, όμως η θέση μου είναι δεύτερος επιθετικός

" τόνισε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Τζεμπούρ: "Έκανα λάθος στη φάση"

Το δεύτερο πρόσωπο που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το παιχνίδι στο Βικελίδης, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, στο περιθώριο της εκδήλωσης, δήλωσε μετανιωμένος για το παιχνίδι που έκανε.

"Και οι μεγάλοι παίχτες μπορεί να κάνουν λάθη. Είναι σίγουρα ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν το βλέπεις στην τηλεόραση και όταν αγωνίζεσαι. Μπορώ να πω ότι μετανιώνω για αυτή την προσπάθεια γιατί είδα την φάση μόλις τελείωσε το παιχνίδι και θα μπορούσα να το κάνω αλλιώς".


Όσον αφορά την εκδήλωση ο Γαλλοαλγερινός άσος πρόσθεσε: "Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είμαστε στην θέση που μας αρμόζει, όμως θέλουμε να μας στηρίξουν στο επόμενο παιχνίδι, η νίκη είναι πολύ σημαντική και ακόμα και όταν πας καλά μια νίκη μπορεί να βοηθήσει".


Το τελευταίο "χτύπημα" ήταν τα για την επόμενη χρονιά και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι: "Είναι σημαντικό να
κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά προέχει το ματς με τον Εργοτέλη".




Επιστροφή Νικολάου

Στους Θρακομακεδόνες θα βρεθεί την Πέμπτη ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΚ, ως επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ