ΗΡΑΚΛΗΣ

Σκόντα Ξάνθη - Ηρακλής 4-1

Σκόντα Ξάνθη - Ηρακλής 4-1
Σουάνης

Σκόντα Ξάνθη – Ηρακλής 4-1 (1' Αγκάλι, 9' Σταθάκης, 23' Κιντάνα, 49' Σουάνης) για τον Ηρακλή γκολ ο Γιάντσης στο 78'

Καταιγιστική η ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε τον Ηρακλή με σκορ 4-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 33ο δευτερόλεπτο ο Αγκάλι με πλασέ, το 2-0 έκανε στο 9' ο Σταθάκης ενώ στο 23' ο Κιντάνα έκανε το 3-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Σουάνης στο 49' έκανε το 4-0, ενώ για τον Ηρακλή μείωσε το σκορ ο Γιάντσης στο 78'.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναγιώτης Γκουτσίδης: Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Σουάνης (Ντοριβάλ 57'), Μπέρτος, Κιντάνα (Κοτίτσας 69'), Ποϊ, Σταθάκης, Παπαδόπουλος (Χασάνογλου 64'), Ριζογιάννης, Ζουέλα, Αγκάλι

Χρήστος Ζίφκας: Μέλκα, Ιωαννίδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Εξουζίδης, Ντιε (Κομβολίδης 78'), Γκαρσία, Παπαστεργιανός, Γιάντσης (Βέλλιος 87'), Κονέ (Καρλόπουλος 46'), Επσταϊν.

Κίτρινες: Ποϊ (35' Ξάνθη), Γκαρσία (36' Ηρακλής), Γιαννούλης (66' Ηρακλής)

Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Ξάνθη και Ηρακλής είναι αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού δεν κινδυνεύουν ούτε με υποβιβασμό ούτε όμως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Το ματς ξεκίνησε με την Ξάνθη να ανοίγει το σκορ με το καλημέρα. Συγκεκριμένα ο Αγκάλι δέχθηκε μια κάθετη μπαλιά έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή. Στην συνέχεια συνδυάστηκε ωραία με τον Κιντάνα ο οποίος του έδωσε και πάλι την μπάλα, και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 στο 33ο μόλις δευτερόλεπτο.

Η ομάδα της Ξάνθης έχει μπει πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κάτι που φρόντισε να το επιβεβαιώσει στο 8' όταν και έκανε το 2-0. Συγκεκριμένα ο Σταθάκης που βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Μέλκα, πήρε την κεφαλιά δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 16' η Ξάνθη προειδοποίησε και πάλι την άμυνα του Ηρακλή για κάποιο γκολ με τον Αγκάλι να χάνει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή, όταν και δέχθηκε την μπάλα μετά από σέντρα του Ριζογιάννη. Στο 23' ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν τα τέρματα τους τρία με τον Κιντάνα. Ο Αργεντινός μέσος έκανε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Μέλκα, με την μπάλα να καταλήγει γκολ.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να μην έχουν αφήσει κανένα περιθώριο στον Ηρακλή να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, αφού η εικόνα του Γηραιού είναι πραγματικά τραγική.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο, δηλαδή με γκολ από την μεριά της Ξάνθης. Οι αμυντικοί του Ηρακλή μπερδεύτηκαν μέσα στην περιοχή του Μέλκα με αποτέλεσμα να χαθεί η μπάλα και ο Σουάνης που ήταν κοντά να κάνει το 4-0 στο 49'.

Ο Ηρακλής στην πρώτη του σοβαρή επίσκεψη στα καρέ της Ξάνθης κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 4-1, με τον Γιάντση στο 75' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Λυμπερόπουλου.

Το δεύτερο μέρος είναι φτωχό σε ευκαιρίες καθώς οι δυο ομάδες φαίνεται πως δεν κυνηγάνε κάτι παραπάνω στον αγώνα και περιμένουν ουσιαστικά την λήξη του αγώνα.

Το ματς τελείωσε με την ομάδα της Ξάνθης να κλείνει την σεζόν με μια καταπληκτική εμφάνιση και νίκη επί του Ηρακλή με 4-1.
Συνέντευξη Τύπου
Χρήστος Ζίφκας (προπονητής Ηρακλή): " Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν παίζω ποδόσφαιρο, παίζω ποδόσφαιρο. Δεν κάνω αγγαρεία. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί, φάνηκε ότι το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί παρόλο που είχα πει στους παίκτες μου ήταν ότι δεν θα έρθουμε στην Ξάνθη για εκδρομή".
Όλα τα λεφτά...
Τι να πρώτο πει κανείς για τον αγώνα. Η Ξάνθη μπήκε "δαιμονισμένη" στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σαν να έπαιζε για τον τίτλο. Οι παίκτες του Γκουτσίδη άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στους φίλους της ομάδας τους ενόψει της νέας σεζόν, που αναμένεται να είναι διαφορετική από την φετινή.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την ομάδα του Ηρακλή. Κάκιστη εμφάνιση για τον Γηραιό που μέσα σε 30 λεπτά στο πρώτο μέρος κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ με τρία τέρματα. Σίγουρα οι φίλοι της ομάδας είδαν την σεζόν να κλείνει με άσχημο τρόπο και αναμένουν πολλές αλλαγές ενόψει την νέας αγωνιστικής περιόδου.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Πηγάδια
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας)
4ος: Πολατιάν (Πέλλας)


Η 11άδα των γηπεδούχων
Παναγιώτης Γκουτσίδης: Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Σουάνης, Μπέρτος, Κιντάνα, Ποϊ, Σταθάκης, Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Ζουέλα, Αγκάλι.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Χρήστος Ζίφκας: Μέλκα, Ιωαννίδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Εξουζίδης, Ντιε, Γκαρσία, Παπαστεργιανός, Γιάντσης, Κονέ, Επσταϊν.
1' Έναρξη αγώνα
1' Γκολ Ξάνθη
Γκολ για την ομάδα της Ξάνθης με τον Βίκτορ Αγκάλι να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 1-0 μόλις στο 33ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.
8' Γκολ Ξάνθη
Δυνατή κεφαλιά του Σταθάκη μέσα στην περιοχή του Ηρακλή και 2-0.
16' Ευκαιρία Ξάνθη
Σέντρα του Ριζογιάννη από τα δεξιά μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, ο Αγκάλι από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0.
23' Γκολ Ξάνθη
Ο Κιντάνα με δυνατό σουτ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή έκανε το 3-0.
26' Ευκαιρία Ξάνθη
Ωραίος συνδυασμός μεταξύ του Αγκάλι και Σουάνη με τον δεύτερο να πασάρει στον Ποϊ μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, όμως το σουτ του από καλή θέση πέρασε άουτ.
35' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη
Κίτρινη κάρτα στον Ποϊ
36' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Κονέ έξω στην θέση του ο Καρλόπουλος
49' Γκολ Ξάνθη
Ο Σουάνης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ηρακλή και από κοντά έκανε το 4-0.
57' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Σουάνης εκτός στην θέση του ο Ντοριβάλ
64' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Παπαδόπουλος έξω στην θέση του ο Χασάνογλου
66' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη
69' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Κιντάνα εκτός στην θέση του ο Κοτίτσας
75' Γκολ Ηρακλής
Δυνατό σουτ του Γιάντση μέσα απότ ην περιοχή της Ξάνθης και 4-1.
78' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Κομβολίδης μέσα στην θέση του Ντιέ
87' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Βέλλιος μέσα στην θέση του Γιάντση
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Λήξη αγώνα

























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ