ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σκόουλς: "Η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή εδώ και δύο χρόνια"

Ο Έρικ τεν Χαχ
Ο Έρικ τεν Χαχ © 2024 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, κατακεραύνωσε τους κόκκινους διαβόλους μετά την ήττα από την Τότεναμ και από το σχόλιό του δεν ξέφυγε ούτε ο Ματίας ντε Λιχτ, ούτε ο Έρικ τεν Χαχ.

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ έκανε τον Πολ Σκόουλς να σχολιάσει στο SuperSport τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Ματίας ντε Λιχτ, με τον παλαίμαχο Άγγλο να τονίζει πως ο Ολλανδός στόπερ δεν αποτελεί μία αναβάθμιση της αμυντικής γραμμής.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει κι ο Έρικ τεν Χαχ.

"Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δεν βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά

Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ", είπε και συνέχισε:

"Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή.

Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα.

Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή.

Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν "δεν ξέρω τι να κάνω", δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ