ΑΡΗΣ

Γίνε... Τσιώλης να ΣκορΑΡΗΣ

Γίνε... Τσιώλης να ΣκορΑΡΗΣ
Καστίγιο Μπομπαντίγια INTIME SPORTS

Ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς καθώς τις τελευταίες δυο αγωνιστικές πέτυχε επτά γκολ, όσα δεν είχε βάλει τις προηγούμενες δώδεκα (videos)!

Ήταν φανερό από την αρχή της σεζόν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Άρη, αφού παρότι τα πήγαινε περίφημα στην Ευρώπη στο πρωτάθλημα δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη.

Μία ομάδα με λάτιν πνεύμα, Λατίνο προπονητή στον πάγκο και καυτή εξέδρα, δεν μπορούσε να χαρίσει μία πειστική νίκη στον κόσμο της. Όλα όμως όπως φαίνεται με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι με το καλημέρα!

Οι κίτρινοι άρχισαν να σκοράρουν... κατά ριπάς και να χαρίζουν θέαμα στους φιλάθλους τους, ενώ η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας είναι φανερό πως έχει αλλάξει εντελώς.

Τι εννοούμε; Από εκεί που ο Άρης δεν μπορούσε να βάλει γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε επτά μαζεμένα σε δυο αγωνιστικές. Βέβαια η αλήθεια είναι πως δέχθηκε και τέσσερα, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι πως ο Άρης έβαλε επτά γκολ στην 26η και την 27η, αριθμό τερμάτων που δεν σημείωσε από την 14η μέχρι και την 25η! Δηλαδή για 12 σερί αγωνιστικές!

Επτά γκολ

26η Κέρκυρα - Άρης 3-4

27η Άρης - Πανσερραϊκός 3-1

Επτά γκολ με το... σταγονόμετρο

14η Ολυμπιακός Βόλοι - Άρης: 1-1

15η Άρης - Ξάνθη: 0-2

16η Άρης - Καβάλα: 1-0

17η Παναθηναϊκός - Άρης: 1-0

18η Άρης - Πανιώνιος: 0-2

19η Εργοτέλης - Άρης: 0-0

20η Άρης - ΠΑΟΚ: 0-0

21η ΑΕΚ - Άρης 1-2

22η Άρης - Ολυμπιακός: 1-2

23η Ατρόμητος - Αρης: 0-0

24η ΑΕΛ - Άρης: 2-2

25η Άρης - Ηρακλής: 0-1

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ