ΑΡΗΣ

Σκόρδας:"Δεν είχα λόγο να μιλήσω με Μπάγεβιτς"

Σκόρδας:"Δεν είχα λόγο να μιλήσω με Μπάγεβιτς"
Σκόρδας

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί τους "κίτρινους

Μιλώντας στον “Sentra 103,3” πιο χαρακτηριστικά τόνισε:“ Δεν μπαίνω σε τεχνική ανάλυση. Δεν είμαι προπονητής. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, ήμασταν άτυχοι. Ο Άρης έχασε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι όταν ήταν 1-0. Η ΑΕΚ ισοφάρισε χωρίς να κάνει ουσιαστικά ευκαιρίες. Επιβάλαμε το παιχνίδι μας και θα έπρεπε να είχαμε νικήσει”.

Αναφορικά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε: “ Δεν μίλησα μαζί του, δεν είχα κανένα λόγο άλλωστε. Είναι προπονητής σε μια άλλη ομάδα. Το ποδόσφαιρο είμαι μεταξύ συλλόγων”.

Όσο για το αν ο Άρης έχει επιθετικό πρόβλημα απάντησε:" Ο Άρης προσπαθεί να παίζει πάντα για τη νίκη. Είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που το κάνει αυτό. Παίζουμε χωρίς σκοπιμότητα. Τα ίδια γκολ είχαμε βάλει και πέρυσι. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να κάνεις ευκαιρίες και να βάζεις όσα περισσότερα γκολ μπορείς.

Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να κερδίζεις 4-0 ή 5-0. Ο Άρης έχει υποχρέωση να είναι πιστός στις αρχές που έχουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, δηλαδή να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε περάσει την φιλοσοφία αυτή στον κόσμο μας σε μεγάλο βαθμό”.

Παράλληλα όμως ο πρόεδρος του Άρη αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση της ομάδας του από τα ΜΜΕ, υποστήριζοντας:" Η μισή Ελλάδα σχολίαζε γιατί δεν κέρδισε η ΑΕΚ. Όλες οι αναλύσεις ήταν για την ΑΕΚ λες και εμείς ήμασταν αόρατοι στο γήπεδο. Αυτό το πνεύμα που προάγεται δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο και το οπαδικό πνεύμα. Ο κόσμος παρασύρεται εύκολα”.

Ακόμη για την παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση από την προεδρία της ΕΠΟ, υποστήριξε: “Δεν περιμένω τίποτα. Δεν περιμένουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Το είδαμε και χθες. Θα ονόμαζα την εποχή αυτή ως την “Μάχη των Επιγόνων”. Η εποχή χωρίς κατεύθυνση είναι χειρότερη. Στο επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά, ελπίζω οι διαιτητές να μην έχουν τέτοια διάθεση.

Πιστεύουν ότι πρέπει να τους βοηθήσει κάποιος για να δουλέψουν. Η διαιτησία του Δαλούκα δεν μου άρεσε. Δεν αντιμετωπιστήκαμε καλά απέναντι σε κάποιον που δεν έπρεπε να απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή. Αν δεν αφήσουν το πρωτάθλημα ήσυχο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν με έχει πείσει κανένας όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει να παίζουμε πρωτάθλημα και όχι Stratego.

Εμείς θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να ανεβάσουμε την αξία της ομάδας παίζοντας ποδόσφαιρο. Να γίνει ο Άρης όπως ήταν παλιά. Το ποδόσφαιρο είναι ένας καθαρά αντιδραστικός χώρος που μπορεί να υπάρχει δικαιοσύνη”.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ