ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Δεν παραβιάσαμε καμία συμφωνία"

Σκόρδας: "Δεν παραβιάσαμε καμία συμφωνία"
Σκορδας
«Δημιουργείται ένα θέμα με τον Άρη που μας βάζει χωρίς λόγο σε δύσκολη θέση. Εμείς έχουμε διαθέσει τα εισιτήρια μας νωρίτερα από την απόφαση για αναβολή των αγώνων. Δίναμε εισιτήρια από τη Δευτέρα και την Παρασκευή βγήκε η απόφαση για αναβολή των πρωταθλημάτων. Δεν παραβιάσαμε καμία συμφωνία. Δεν είχαμε κάποια γραπτή επίσημη ενημέρωση για να μη δώσουμε εισιτήρια στους συνδέσμους».


Όσο για την σχέση με τους συνδέσμους; «Στον Άρη δεν έχουμε πρόβλημα με τους συνδέσμους γιατί λειτουργούν κάτω από νομικό καθεστώς. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια αλλαγή αυτού του καθεστώτος, τότε λειτουργούν νόμιμα. Οι σύνδεσμοι έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψουν τα επεισόδια στα γήπεδα. Ας σταματήσουν να τους θεωρούν υπεύθυνους για όλα. Είμαστε ομάδες-εταιρίες, έχουμε συγκεκριμένο πελατειακό κοινό και μοιράζουμε ανάλογα τα εισιτήρια. Δηλαδή αν τα δώσουμε σε εκδοτήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους και πάει ένα εγκληματίας και αγοράσει, τι θα γίνει τότε;».


Σε ερώτηση για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και το προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη είπε: «Μας προβληματίζει που έχουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο ένα μήνα. Πιστεύω όμως θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».



Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα μεταγραφών όταν η ομάδα έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αυτά είναι στη φαντασία κάποιων», ενώ όταν ερωτήθηκε περί παραμονής του Κίκε Ερνάντεθ έδειξε θετικός λέγοντας: «Ο προπονητής μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι στις σκέψεις μας να παραμείνει κι άλλα χρόνια στο σύλλογο».


Τέλος ο κ. Σκόρδας τόνισε πως κανείς πρωτοκλασάτος παίκτης της ομάδας δεν θα φύγει το καλοκαίρι ενώ για την πιθανή ενίσχυση σχολίασε: «Εδώ χρειάζεται ενίσχυση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έβαλε 7 γκολ στη Ρόμα».


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ