ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Έχουμε ελπίδες"

Σκόρδας: "Έχουμε ελπίδες"
Σκορδας

Την πεποίθηση του πως ο Άρης έχει ελπίδες απόκτησης του Τζιοβάνι Ντο Σάντος εξέφρασε ο Λάμπρος Σκόρδας

Στην απόφαση της ΠΑΕ Άρης να τιμήσει τους δύο Κύπριους ήρωες, Ισαάκ και Σολωμού, στο αυριανό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", Λάμπρος Σκόρδας με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis".
"Είναι μια ευκαιρία για την ΠΑΕ Αρης να τιμήσει δύο ήρωες, δύο ανθρώπους που, ξεπερνώντας τις φοβίες και τις αναστολές όλων μας, έδωσαν τη ζωή τους για ιδανικά. Ο Αρης συνδέεται άλλωστε με την Κύπρο, καθώς, όταν η ομάδα μπάσκετ πήρε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια νικώντας τουρκικές ομάδες, όλοι οι Κύπριοι πανηγύριζαν στην πράσινη γραμμή" είπε ο κ. Σκόρδας, που αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ντος Σάντος.

Ελπίδες για Ντο Σάντος

"Για τον Ντος Σάντος έχουμε ακόμα ελπίδες, αλλά από την αρχή είχαμε πει ξεκάθαρα ότι είναι πολύ δύσκολο ο Αρης και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάρει έναν τέτοιο παίκτη, παγκοσμίου εμβέλειας και μελλοντικό παγκόσμιο πρωταγωνιστή. Συμμετέχει τώρα με την Μπαρτσελόνα στην περιοδεία στην Ασία. Εμείς κρατήσαμε μια θέση ξένου κενή, εάν τυχόν μπορέσουμε να τον πάρουμε.

Το καλό είναι ότι η Μπαρτσελόνα δε θέλει να δανείζει παίκτες σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και εκεί ελπίζουμε. Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, εάν τυχόν δεν επιτευχθεί αυτή η κίνηση, ο Αρης έχει όλα τα φόντα να κάνει μια πορεία σαν την περσινή, αλλά και καλύτερη".



Σκόραρε ξανά ο μικρός μάγος
Ακόμη μια νίκη στην περιοδεία που πραγματοποιεί στην Ασία σημείωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε των Γιοκοχάμα Μαρίνος με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην ιαπωνική πόλη. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 75'.

Δείτε το νέο γκολ του νεαρού super star και μεταγραφικού στόχου του Άρη.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ