ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Έκανε ζημιά ο Όγιος"

Σκόρδας: "Έκανε ζημιά ο Όγιος"
Σκορδας

Ο Λάμπρος Σκόρδας πήρε θέση για την απομάκρυνση του Γκιγέρμο Όγιος. "Έκανε ζημιά", τόνισε σχετικά

" Υπήρχαν κάποια προβλήματα από την πλευρά της συμπεριφοράς του προπονητή, την οποία θεωρήσαμε αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική. Επειδή πάνω από όλα είναι η ομάδα και όχι τα πρόσωπα, θεωρήσαμε πως κάνει ζημιά και πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Έχει περίπου έναν μήνα που παρουσίασε αυτή τη συμπεριφορά", τόνισε στον "SuperΣΠΟΡ FM 94,6" και συνέχισε λέγοντας:

" Κάποια στιγμή έγινε επιτακτική η ανάγκη να διορθωθούν αυτά τα πράγματα. Μεταξύ των λόγων του "διαζυγίου" ήταν και η άρνηση της ΠΑΕ να συνεργαστούν οι ακαδημίες του Άρη με αυτές του Όγιος. Ο κ. Όγιος είχε προβλήματα που εκπορεύονται από αυτή του τη δραστηριότητα (την ακαδημία του στην Ισπανία), αλλά αυτό δεν πολυενδιαφέρει τον Άρη. Αυτό είχε στη δουλειά του επιπτώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει αντισυμβατική συμπεριφορά του απέναντι σε μας.

Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε για μεγάλο διάστημα από την ομάδα στη διάρκεια των εορτών και παρέτεινε την παραμονή του στην Ισπανία. Δεν ενημέρωσε κανέναν. Είπε πως είχε πρόβλημα με την μητέρα του, αλλά όπως μάθαμε αντιμετώπιζε προβλήματα με την ακαδημία του στη Βαρκελώνη. Δεν μπορεί κάποιος να παίρνει άδεια από τη σημαία και να προκαλεί προβλήματα στην ομάδα

".

"Δεν αλλάζει ο τρόπος σκέψης"
Και συμπλήρωσε: " Υπήρχε δυσλειτουργία σε θέματα μετεγγραφών, αποδεσμεύσεων και σε όλα τα θέματα συλλόγου. Όταν επέστρεψε, αντί να έρθει στο γραφείο για να συζητήσουμε για κάποια πράγματα της ομάδας όπως όφειλε έκλεισε το τηλέφωνο και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Με υποχρέωσε να λειτουργήσω ως πρόεδρος και όχι ως φίλαθλος ή φίλος του, γιατί είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση.

Όσο ευχάριστος ή αγαπητός και αν είναι κάποιος, η πειθαρχία και ο σεβασμός είναι πάνω από όλα σε μία ομάδα. Τον στηρίξαμε και πιστέψαμε σε αυτόν. Ο ίδιος επιθυμούσε να μείνει, αλλά γνωρίζαμε πως υπήρχαν προσπάθειες μέσω του μάνατζέρ του για άλλες κινήσεις. Δεν μπορεί να μιλά κανείς με άλλες ομάδες την ώρα που είναι προπονητής μίας άλλης. Είχαμε σαφείς πληροφορίες πως είχε επαφές. Ο ίδιος λέει πως δεν μιλά για καμία ομάδα. Όσο για το φημολογούμενο φλερτ με τον Ολυμπιακό, δεν θέλω να πω τίποτε συγκεκριμένο

".

Όσο για τη διάδοχη κατάσταση; " Ο Άρης θα έχει πάντα τον ίδιο τρόπο σκέψης και παιχνιδιού. Ο νέος προπονητής θα είναι ίδιας φιλοσοφίας με τον Γκιγέρμο Όγιος. Την Κυριακή (14/1) παίζουμε ένα σημαντικό ματς με την Κέρκυρα. Την άλλη εβδομάδα θα κλείσει το θέμα του νέου προπονητή. Μένει να λυθούν κάποια τυπικά θέματα για τη συνεργασία μας με τον κ. Όγιος".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ