ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Με άλλη ψυχολογία με Παναθηναϊκό"

Σκόρδας: "Με άλλη ψυχολογία με Παναθηναϊκό"
Σκορδας

Την πεποίθηση ότι ο Άρης θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Παναθηναϊκό μετά το 2-0 επί του Ηρακλή, εξέφρασε ο πρόεδρος των "κιτρίνων"

Παράλληλα η νίκη επί του Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επέτρεψε σε όλους στον Άρη να κάνουν χαρούμενα Χριστούγεννα με την προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας να είναι πλέον στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
"Ευχαριστούμε αυτούς που έβγαλαν κόμπλεξ και χολή για την δύναμη που μας έδωσαν", είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, μετά την νίκη επί του Ηρακλή για τα όσα ακούστηκαν μετά την βαριά ήττα με 6-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο για να αναφερθεί στην νίκη επί του "Γηραιού" αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

"Ο Άρης παίζει πάντα για την νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά για την εμφάνιση. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και τώρα πάμε με άλλη ψυχολογία στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα και θα το δείξει και σε αυτό το ματς".

Εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, και το μυαλό του Σάκη Πρίττα είναι "κολλημένο" στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. "Χωρίς αμφιβολία πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή αν και προερχόμασταν από βαριά ήττα στην Ευρώπη (σ.σ. από την Μπάγερν).

Ωστόσο καταφέραμε και αντιδράσαμε σωστά και σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό μας βοηθά τόσο βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Μας δίνει δύναμη για την συνέχεια και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Στα αγωνιστικά μετά την πρωινή προπόνηση, ουσιαστικά ένα χαλάρωμα, το πρωί της Δευτέρας Παραμονής των Χριστουγέννων στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και το χθεσινό ρεπό ανήμερα των Χριστουγέννων από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από σήμερα άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Με την σημερινή προπόνηση στο στρατόπεδο του Άρη ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30/12) με τον Παναθηναϊκό.

Ο «Ντούσκο» δεν υπολογίζει για ακόμη μία φορά στους τραυματίες Κέλεμεν, Κουλουχέρη και Παπάζογλου ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από ένα χτύπημα στο κεφάλι, από το παιχνίδι με την Λάρισα στο Αλκαζάρ ενώ ξαναχτύπησε στο ίδιο σημείο και στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το λόγο αυτό εξάλλου ο Κάλβο είχε αποκλειστεί από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Έτσι λοιπόν στην διάρκεια της εβδομάδας θα κριθεί το αν ο Ισπανός θα μπορέσει να βοηθήσει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ