ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Ο Ζωγράφος τους είπε..."

Σκόρδας: "Ο Ζωγράφος τους είπε..."
Σκόρδας

Τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ήταν τα μόνα.

Εμφανώς εκνευρισμένος αφού πρώτα ξέσπασε στα καρτελάκια της Super League αναφερόμενος στον διαιτητή Ζωγράφο είπε χαρακτηριστικά: " Άνθρωποί μας που βρίσκονταν στον πάγκο άκουσαν με τα αυτιά τους τον κ. Ζωγράφο να λέει προς τον πάγκο του Ολυμπιακού να βγάλουν τον Γεωργάτο γιατί αλλιώς θα τον έβγαζε αυτός".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πάντως μιλώντας για την ενέργεια αυτή του διαιτητή Ζωγράφου σημείωσε: "Αυτά γίνονται μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Αφού λοιπόν μιλάμε για φιλικό παιχνίδι δεν είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να μιλήσουμε".

Όσο για το αν υπήρχε περίπτωση ο Άρης να κερδίσει με αυτή την διαιτησία τόνισε: " Με αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ούτε στο Playstation. Η Super League τελείωσε για τον Άρη. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση. Θα έπρεπε να ντρέπονται".

Νικάκης: "Θα τα γράψω όλα"


Από την πλευρά του ο παρατηρητής διαιτησίας του χθεσινού παιχνιδιού που ήταν ο πρώην αρχιδιαιτητής, Βασίλης Νικάκης, αφού άκουσε τα παράπονα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, και των υπολοίπων παραγόντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό δήλωσε:

" Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Έχετε δίκιο. Τα έχω γράψει όλα στην έκθεσή μου. Τι άλλο να κάνω. Δεν μπορώ να πάρω μία σφυρίχτρα και να αρχίζω και πάλι να σφυρίζω. Να είστε σίγουροι ότι όλα έχουν καταγραφεί".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Γρανούζης απευθυνόμενος στον κ. Νικάκη του είπε: " Και να τιμωρηθεί τι να το κάνουμε; Μέχρι τώρα κ. Νικάκη 4 διαιτητές από παιχνίδια του Άρη έχουν παραπεμφθεί, αλλά η ομάδα χάνει βαθμούς".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ