ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Παίζουμε πάντα για την νίκη"

Σκόρδας: "Παίζουμε πάντα για την νίκη"
Σκορδας

Ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, μίλησε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και τους στόχους της ομάδας

"Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έκανε ευκαιρίες, διαχειρίστηκε καλά το γκολ που σημείωσε και πιστεύω ότι προκρίθηκε δίκαια στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου", τόνισε αρχικά ο κ. Σκόρδας με αφορμή την χθεσινή πρόκριση επί της Skoda Ξάνθη και συνέχισε: "Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα δείχνει, ότι έχει πολύ καλή υποδομή. Έχει ταλέντο και διάθεση. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτά που είπα. Η φιλοσοφία της ομάδας έχει σχεδιαστεί, αφού ο Άρης πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Είναι νέα ομάδα, ουσιαστικά, αφού αποτελείται από έξι-επτά παίκτες νέους. Τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο ήρθαν παίκτες. Στον Άρη παίζουμε πάντα για τη νίκη".



Για το κυνήγι της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος τόνισε πως: "Έχει γίνει διαφορετική διαχείριση όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας. Πιθανώς να τη φορτώνει με άγχος και πίεση, αλλά είναι ευκαιρία να μάθουμε να διαχειριστούμε και την επιτυχία. Η πίεση είναι μεγάλη. Είναι μία πραγματικότητα σοβαρή. Όταν πιστεύει ο κόσμος ότι πρέπει η ομάδα να πάρει το Κύπελλο μετά από 38 χρόνια, είναι σοβαρό. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Έχουμε καλό προπονητή, πετυχημένο, έχουμε ομάδα με ταλέντο".



Για τον Άρη ο στόχος στο υπόλοιπο της περιόδου είναι διπλός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει πως: "Η επόμενη στάση είναι το παιχνίδι με τη Λάρισα και όχι τα παιχνίδια με Ατρόμητο. Με την ομάδα του Περιστερίου παίζουμε 2 Απριλίου. Είμαστε στον ημιτελικό, στοχεύουμε στον τελικό, αλλά έχουμε και πρωτάθλημα.



Θέλουμε να κερδίσουμε τη Λάρισα, να μειώσουμε τη διαφορά με τους προπορευόμενους, γιατί έχουμε στόχο και τα πλέι οφ. Είναι δύσκολο το ματς με τη Λάρισα και θα ασχοληθούμε με τον Ατρόμητο, όταν έρθει η ώρα. Θα παίξουμε στον τελικό στις 17 Μαΐου".



Κι όσο για τον κόσμο του Άρη; Ο κ. Σκόρδας επισήμανε πως: "Ο κόσμος έδειξε όλη τη χρονιά, πώς είναι κοντά. Ότι πιστεύει στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα δίνει δύναμη στους παίκτες. Είναι μία γιορτή. Τον θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ