ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Θα τιμήσει το συμβόλαιο του"

Σκόρδας: "Θα τιμήσει το συμβόλαιο του"
σκορδας

"Δεν λύνουμε το συμβόλαιο του Μπάγεβιτς ούτε με 100εκ.ευρώ", τόνισε ο πρόεδρος του Άρη Λάμπρος Σκόρδας

Ο πρόεδρος των "κίτρινων" τόνισε ότι ο "Ντούσκο" του αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά όπως είπε θα τιμήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Ξέρω ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον κ. Βαρδινογιάννη, διότι μου το είπε ο ίδιος. Μου τόνισε, όμως, ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη", ανέφερε αρχικά και καταδίκασε τη στάση του Παναθηναϊκού να πλησιάσει έναν προπονητή που έχει συμβόλαιο.

" Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, να πλησιάσει έναν προπονητή που έχει συμβόλαιο χωρίς να μιλήσει πρώτα στην ομάδα, είναι ανεπίτρεπτη και ηθικά αλλά και βάσει κανονισμών.

Όπως επίσης θεωρώ ότι οφείλεται στον Παναθηναϊκό, ότι το θέμα βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα.Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει θέμα μετάβασης του Μπάγεβιτς στονΠαναθηναϊκό. Θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη".

"Δεν λύνουμε το συμβόλαιο ούτε με 100εκ.ευρώ"

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του Άρη, είπε:" Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν λύνουμε το συμβόλαιό του ούτε με 18 ούτε με 100 εκ. ευρώ. Ο Αρης είναι ένας σύλλογος με αρχές και οποιοδήποτε κι αν είναι το οικονομικό αντάλλαγμα εγώ δεν θα συναινέσω. Αν θελήσει να σπάσει ο ίδιος ο Μπάγεβιτς (σ.σ. απάντηση σε σχετική ερώτηση) το συμβόλαιό του θα πρέπει να μείνει ένα χρόνο άνεργος.

Δεν μπορεί να ενδώσει το ποδόσφαιρο στη δύναμη του χρήματος. Δεν μπορεί, επί παραδείγματι, η ΑΕΚ να πλησιάζει τον Γκαρσία, έναν χρόνο προτού τελειώσει το συμβόλαιό του. Δεν γίνεται τα ΜΜΕ να μην καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές", κατέληξε ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος στάθηκε και στον τρόπο παρουσίασης της όλης υπόθεσης από το σύνολο των ΜΜΕ.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ