ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Τυπικό του Ερνάντεθ"

Σκόρδας: "Τυπικό του Ερνάντεθ"
Σκορδας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το χθεσινό φιλικό που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου "Λάμψη".

"Δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία κίνηση συνείδησης, το ποδόσφαιρο πρέπει να πάρει την θέση που του αρμόζει στην κοινωνία. Πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα πάντα, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αυτή την υποχρέωση έχουν, άσχετα αν η κοινωνία μας είναι κοινωνία αδιαφορίας. Οι άνθρωποι της "Λάμψη" είναι άξιοι συγχαρητηρίων και πρέπει το Κράτος να είναι πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να μαζέψουν χρήματα για την δημιουργία δύο αποστειρωμένων θαλάμων. Βοηθήσαμε σαν ΠΑΕ Άρης τον τηλεμαραθώνιο που έγινε για τον σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ" αλλά Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, πρέπει και η "Λάμψη" να βοηθηθεί, να έχει την συμπαράσταση όλων. Από τους επίσημους φορείς ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν".


Σε ερώτηση για τον Κίκε Ερνάντεθ και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό ο κ. Σκόρδας είπε: "Είναι ορισμένα τυπικά θέματα. Αδίκως ασχολούμαστε όταν ο προγραμματισμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Βρισκόμαστε ακόμη στις 21 Μαΐου, κακώς δημιουργούμε ζητήματα".


Τέλος για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς όπως και για την περίπτωση της απόκτησης του 17χρονου Μεξικανού Ντος Σάντος από την Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είπε: "Πρέπει να ενταθούμε όλοι στον προγραμματισμό για να βοηθήσουμε τον Άρη να γίνει μεγάλος. Η διοίκηση ανακοίνωσε το σκεπτικό και την φιλοσοφία της, υπάρχουν κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος. Για τον Ντο Σάντος αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".


Ασλανίδου: "Δεν νιώθουμε μόνοι μας χάρη στον Άρη"


Από την πλευρά της η πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα, "Λάμψη", Άρτεμις Ασλανίδου, αναφερόμενη στο χθεσινό φιλικό είπε: " Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες υπήρχε ανταπόκριση του κόσμου. Τα εισιτήρια ήταν περισσότερα από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, υπήρχαν οικογένειες που ήθελαν να έρθουν με τα παιδιά τους. Είμαστε βέβαιοι για την νέα πτέρυγα, ελπίζουμε αρχές του νέου έτους να είναι έτοιμη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε άριστες συνθήκες περίθαλψης για τα παιδιά μας, ο Άρης μας βοήθησε πάρα πολύ. Τέτοιες κινήσει ενδυναμώνουν τον αγώνα μας, νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ