ΑΡΗΣ

Σκυμμένα κεφάλια στο Ρύσιο

Σκυμμένα κεφάλια στο Ρύσιο
INTIME SPORTS

Υπό τις οδηγίες των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μέσα σε βαρύ κλίμα κι ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί ο νέος προπονητής.

Κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την αναζήτηση του νέου προπονητή του Άρη υπό τις οδηγίες των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση μέσα σε βαρύ κλίμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

" Θα είμαστε εδώ μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής", είπαν μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του Άρη οι δυο τεχνικοί, μία μέρα μετά από την ήττα με 4-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σε μία προπόνηση που χαρακτηρίστηκε από σκυμμένα κεφάλια από όλους μετά από τη χθεσινή εμφάνιση και ήττα κι ενώ σε τέσσερις μέρες υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

" Και εμείς έχουμε πληροφορηθεί ότι η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή αλλά δεν μας έχει πει κανείς κάτι. Εμείς θα ήμαστε εδώ μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής", ήταν τα λόγια των Πασιαλή και Μπουγιουκλή στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Σε μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου εμφανίστηκαν οι Ζαμπέτας και Κατσιαούνης χωρίς όμως να πούνε το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κι όσο για το θέμα του προπονητή από την ελληνική αγορά ο Γιάννης Αναστασίου που βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας είναι αυτός που έχει το προβάδισμα ενώ στα υπόψη είναι πάντα ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά Χανίων Γιάννης Χατζηνικολάου και της Βέροιας Νίκος Καρύδας.

Κι όσο για την ξένη αγορά ένα από τα ονόματα που έχουνε συζητηθεί είναι και αυτό του 49χρονου Ισπανού τεχνικού Λόπεθ Κάρο με τελευταίο σταθμό του την ρουμανική Βασλούι και προ ημερών είχε ακουστεί και για τον πάγκο της Βέροιας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ