ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σλοτ για Κέλεχερ: "Είναι φυσιολογικό που θέλει να παίζει, όμως είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή πως ο Άλισον είναι ο Νο1"

Liverpool's manager Arne Slot reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford, Sunday, Sept. 1, 2024, in Manchester, England. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Arne Slot reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford, Sunday, Sept. 1, 2024, in Manchester, England. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Αρνέ Σλοτ κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις του Κουίβιν Κέλεχερ, ο οποιός άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από το Άνφιλντ στο φινάλε της σεζόν, με τον Ολλανδό να υποστηρίζει πως χαίρεται όταν βλέπει τους παίκτες του να θέλουν να παίζουν σε κάθε ματς.

Η πρόσφατη συμφωνία της Λίβερπουλ με την Βαλένθια για τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι ικανοποίησε τους φίλους των ρεντς λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του Γεωργιανού τερματοφύλακα στο Euro 2024 όμως δεν ισχύει τον ίδιο και για το Κουίβιν Κέλεχερ.

Ο Ιρλανδός κίπερ είχε πρόταση από την Νότιγχαμ τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Ιούνιο του 2024 που απέρριψε η διοίκηση των ρεντς, με τον ίδιο να επιθυμεί να αγωνίζεται και να στέλνει μήνυμα αποχώρησης από το "Άνφιλντ" με δηλώσεις του.

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αίσθηση και ο Άρνε Σλοτ δέχτηκε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (13/9) ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Νότιγχαμ για την 4η αγωνιστική της Premier League, με τον Ολλανδό να παίζει σθεναρή... άμυνα:

"Θα ανησυχούσα αν ένας παίκτης έβγαινε και έλεγε "δεν με ενδιαφέρει για το αν θα παίζω στην πρώτη ομάδα, μου αρέσει τόσο πολύ στον πάγκο και θέλω να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της ζωής μου". Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ανησυχία για μένα.

Είναι φυσιολογικό ότι θέλουν να παίζουν αλλά είναι επίσης λογικό και ένας μεγάλος σύλλογος όπως αυτός -που προσπαθεί να διεκδικεί τρόπαια- να έχει περισσότερους από 11 παίκτες.

Η Λίβερπουλ είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκεσαι. Ο Κουίβιν το έχει δείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως είναι έτοιμος κάθε φορά που τον χρειαζόμαστε.

Είναι καλό που θέλει να παίζει και ποιος ξέρει, ίσως παίξει για εμάς στο μέλλον. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ξεκάθαρο πως ο Άλισον είναι το Νο 1", τόνισε ο Ολλανδός, ο οποίος δήλωσε επίσης απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Έλιοτ που θα τον κρατήσει για τουλαχιστον έναν μήνα εκτός δράσης.

"Μεγάλη απογοήτευση ο τραυματισμός του, τόσο για εκείνον όσο και για εμάς. Δίνουμε 7 ματς σε 22 ημέρες και ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ