ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σλοτ: "Ξεχωριστός σύλλογος η Μίλαν για τους Ολλανδούς, δεν είναι έτοιμος ο Κιέζα για να παίξει από την αρχή"

Liverpool's coach Arne Slot smiles during a news conference at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, Sept. 16, 2024, ahead of the Champions League soccer match between A.C. Milan and Liverpool on Tuesday. (AP Photo/Luca Bruno)
Liverpool's coach Arne Slot smiles during a news conference at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, Sept. 16, 2024, ahead of the Champions League soccer match between A.C. Milan and Liverpool on Tuesday. (AP Photo/Luca Bruno) @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η πρεμιέρα του νέου Champions League βρίσκει την Λίβερπουλ να επισκέπτεται το "Σαν Σίρο", με τον Άρνε Σλοτ να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου για την ιδιαίτερη σχέση των Ολλανδών με τους ροσονέρι αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση του Κιέζα.

Η Λίβερπουλ έχει δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα της League Phase του νέου Champions League αντιμετωπίζοντας στο "Σαν Σίρο" την Μίλαν (17/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24), με τον Άρνε Σλοτ να έχει σε περίοπτη θέση τους ροσονέρι και να εξηγεί το λόγο στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας.

"Γκούλιτ, Ράικαρντ και Φαν Μπάστεν; Ήταν ήδη θρύλοι για εμάς στην Ολλανδία, ήταν και αργότερα όταν πήγαν στην Ιταλία.

Τότε δεν υπήρχε τόσο πολύ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όπως τώρα, πάρα πολλοί Ολλανδοί έβλεπαν τα παιχνίδια της Μίλαν για αυτό το λόγο, για να βλέπουν αυτούς τους παίκτες που ήταν παγκοσμίου επιπέδου.

Για τους ανθρώπους της δικής μου ηλικίας, η Μίλαν είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος", τόνισε αρχικά ο Σλοτ, ο οποίος σε ερώτηση για το αν σχεδιάζει να κάνει αλλαγές στην 11άδα σε σύγκριση με τα πρώτα ματς στην Premier League, είπε:

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Παίξαμε πριν από δύο ημέρες, αυτή είναι μία άλλη διοργάνωση και υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη".

Όσον αφορά δε στον Φεντερίκο Κιέζα που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των ρεντς, από τότε που έγινε η μεταγραφή του από την Γιουβέντους, ο Ολλανδός προπονητής ξεκαθάρισε:

"Δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει από την αρχή αλλά το ότι είναι εδώ σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί για κάποια λεπτά.

Θα πρέπει να τον προετοιμάσουμε, μετά από το Euro επέστρεψε στην Γιουβέντους και έκανε προπονήσεις μόνος του. Με εμάς δουλεύει σκληρά και αυτό είναι σημαντικό.

Το σίγουρο είναι πως μπορεί να παίξει για κάποια λεπτά".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ