ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλοβενία - Σερβία: Εκτόξευση μπουκαλιών και εισβολέας λίγο πριν από το φινάλε

A pitch invader is taken away by stewards during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
A pitch invader is taken away by stewards during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Το φινάλε στο βαλκανικό ντέρμπι μεταξύ της Σλοβενίας και της Σερβίας ήταν επεισοδιακό, με το μενού στα τελευταία λεπτά να περιλαμβάνει από ρίψη αντικειμένων σε παίκτη των Σλοβένων μέχρι και εισβολή Σέρβου οπαδού στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σλοβενία και η Σερβία πήραν μέρος το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Euro 2024, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη που θα τους ανέβαζε σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ-άουτ και το φινάλε να τις βρίσκει να παίρνουν αμφότερες από έναν βαθμό (1-1).

Πέρα ωστόσο από το γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο 90+5' που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και προκάλεσε σεισμό στο γήπεδο, υπήρχαν ακόμη δύο στιγμές, λίγο πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου που έκλεψαν την παράσταση.

Σλοβενία - Σερβία: Εκτόξευση μπουκαλιών και εισβολέας λίγο πριν από το φινάλε
PRINT SCREEN

Η πρώτη ήταν η βροχή πλαστικών ποτηριών που δέχτηκε ο Έρικ Γιάνζα από οπαδούς της Σερβίας, όταν ήταν στη γραμμή του πλαγίου άουτ και αργούσε να κάνει την εκτέλεση (θέλοντας να κερδίσει όσο περισσότερα δευτερόλεπτα μπορούσε, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του) και το δεύτερο ήταν η εισβολή ενός Σέρβου οπαδού στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά, ο οποίος απομακρύνθηκε από το χορτάρι με συνοδεία τεσσάρων ανδρών της ιδιωτικής ασφαλείας.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ