EURO 2024

Σλοβενία - Σερβία: Ο Κάρνιτσνικ εκτέλεσε τον Ραΐκοβιτς για το 1-0 των Σλοβένων

Slovenia's Zan Karnicnik, celebrates after scoring the opening goal against Serbia during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Slovenia's Zan Karnicnik, celebrates after scoring the opening goal against Serbia during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Σερβία πήρε φωτιά στο 69ο λεπτό, με τους παίκτες του Ματίας Κεκ να ξεδιπλώνουν πολύ γρήγορη αντεπίθεση και τον Κάρνιτσνικ να εκτελεί από το ύψος της μικρής περιοχής τον Ραΐκοβιτς για το 1-0.

Ο αγώνας της Σλοβενίας με την Σερβία ήταν σε απόλυτη ισορροπία για πολλή ώρα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ αλλά να μην έχουν καλές επιλογές στο φινάλε, για να έρθει όμως η στιγμή που έβαλε φωτιά στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή έλαβε χώρα στο 69ο λεπτό, όταν οι παίκτες του Ματίας Κεκ έκλεψαν τη μπάλα στο δικό τους μισό και έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, με τη μπάλα να φτάνει στα αριστερά στον Έλσνικ που έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Κάρνιτσνικ να εκτελεί από κοντά τον Ραΐκοβιτς για το 1-0 των Σλοβένων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ