EURO 2024

Σλοβενία - Σερβία: Το γκολ του Γιόβιτς στο 90+5' που κράτησε όρθια την ομάδα του Στοΐκοβιτς

Serbia's Luka Jovic, foreground left, celebrates after scoring his side's first goal during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Serbia's Luka Jovic, foreground left, celebrates after scoring his side's first goal during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ασύλληπτο φινάλε είχε η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Σερβία, με την πρώτη να κρατάει στα χέρια της τη νίκη αλλά την δεύτερη να της παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα, με γκολ του Γιόβιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου φάνηκε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Σερβία, για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2024.

Και αυτό γιατί οι Σλοβένοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους από το γκολ του Κάρνιτσνικ στο 69ο λεπτό και έδειχναν ικανοί να αρπάξουν το τρίποντο που θα τους έφερνε αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως στο 90+5' ήρθε η λύτρωση για τους Σέρβους.

Αυτή ήρθε μέσω στημένης φάσης, με τον Ίλιτς να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά στην τελευταία φάση του αγώνα και τον Γιόβιτς να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, για να νικήσει τον εμβρόντητο Όμπλακ και να γράψει το 1-1 στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ