ΙΝΤΕΡ

Σνάιντερ:"Πρωταγωνιστής στο Μιλάνο"

Σνάιντερ:"Πρωταγωνιστής στο Μιλάνο"
Μουρίνιο-Σνάιντερ-Ίντερ

Ρόλο πρωταγωνιστή θέλει να αποκτήσει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην Ίντερ και για τον λόγο αυτό επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα, όπως τόνισε

Ο 25χρονος άσος παρότι αρχικά φαινόταν διαθετειμένος να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης αν και δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τελικά δέχθηκε να μετακομίσει στο Μιλάνο και με το...καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας σκοράροντας στο 4-0 επί της Μίλαν.
"Δεν έκανα την επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το έκανα για το μέλλον μου. Επέλεξα την Ίντερ γιατί αισθάνομαι σαν πρωταγωνιστής. Στην Μαδρίτη ήμουν ένας από τους πολλούς και μου φέρθηκαν σαν παιδί", εξήγησε ο Ολλανδός και πρόσθεσε:"Έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής δεν με υπολόγιζε στην Μαδρίτη.

Στην Ρεάλ είναι στον κόσμος τους:Τα λεφτά ποτέ δεν ήταν πρόβλημα γι΄αυτούς αλλά συμπεριφέρονται στους ανθρώπους χωρίς σεβασμό. Όμως είναι περήφανος που ήμουν μέλος της Ρεάλ".

Όσο για την κόντρα με την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε:"Αν ψάχνω για εκδίκηση;Όχι αλλά θέλω να τους αντιμετωπίσω. Θέλω να τους κερδίσω αλλά το πνεύμα μου είναι θετικό. Όταν έφτασα στο Μιλάνο, προσπάθησα άμεσα να έχω ενέργεια για την ομάδα και πήγε καλά".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ